fbpx
Top 5 hrană super premium pentru pisici în 2021. Ce alegi pentru animalul tău de companie
PetAdvice, Pisici

Top 5 hrană super premium pentru pisici în 2021. Ce alegi pentru animalul tău de companie

Pisicile te cuceresc cu personalitatea lor complexă și uneori complicată, dar fermecătoare, cu faptul că sunt mai mereu puse pe joacă și te fac să uiți fără să-ți dai seama de problemele care te apasă zi de zi. Este deja un lucru stabilit științific că micile feline sunt animale anti-stres. Pentru că le iubim atât de mult, vrem să le tratăm pe măsură, iar pentru pisică mâncarea contează cel mai mult. Astfel, ne-am gândit să îți recomandăm 5 tipuri de hrană super premium pentru pisici și să-ți ușurăm astfel efortul de a identifica tratația potrivită pentru animalul tău de companie.

Înainte de a-ți enumera aceste tipuri de hrană, simțim nevoia să-ți reamintim câteva aspecte importante legate de alimentația pisicii și cât de mult contează pentru sănătatea ei.

Spre deosebire de câini, care sunt omnivori, iar alimentația lor este mai variată, pisicile sunt animale sută la sută carnivore. Prin urmare, mâncarea lor trebuie să aibă un conținut ridicat de proteine de calitate, regăsite în carne și ouă. Proteine se regăsesc și în lactate, însă organismul pisicii este incapabil să sintetizeze lactoza, astfel că laptele îi va face rău, mai ales dacă îl primește des.

Evită să îți hrănești felina cu mâncarea ta, pentru că s-ar putea să îi facă mai mult rău. Alege hrană sănătoasă super premium pentru pisică și în felul acesta te asiguri că va avea parte de o viață fericită în familia ta. Aceste tipuri de hrană conțin nivelul de proteine necesar, dar și toate vitaminele, mineralele și nutrienții esențiali pentru minunatele animale de companie.

Top 5 hrana super premium pentru pisici

În acest articol îți vom prezenta top 5 hrană super premium pentru pisici, îți vom oferi cât mai multe informații despre produse, ce conțin și ce nevoi satisfac. Toate sunt concepute de producători de încredere, în urma unor studii elaborate făcute de veterinari și nutriționiști, cu ingrediente de calitate. 

Aceste tipuri de hrană au fost incluse în topul nostru pentru simplul motiv că sunt solicitate cel mai des de posesorii de feline, iar acestea le consumă cu plăcere.

Iată care sunt alimentele preferate ale pisicuțelor:

Royal Canin Kitten Instinctive

Este un tip de hrană umedă care se potrivește perfect profilului macro nutrițional optim preferat instinctiv de puii din a doua etapă de creștere. Între altele, acest tip de hrană conține carne și derivate de origine animală, cereale, extracte din proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, minerale. Se știe că puii de pisică sunt predispuși la boli infecțioase, iar acest aliment conține un supliment care reduce semnificativ riscul infecțiilor. De asemenea, ajută puiul să-și dezvolte propriul sistem de apărare prin stimularea producerii de anticorpi, datorită unui complex de antioxidanți (vitaminele E și C, taurină si luteină).

Plic cu hrana umeda Royal Canin Kitten Instinctive pe fond alb
Royal Canin Kitten Instinctive, hrana umedă adaptată profilului macro nutrițional optim preferat instinctiv de puii de pisică, care susține imunitatea

În plus, dimensiunea și textura bucățelelor de carne sunt perfect adaptate maxilarelor puiului de pisică.

Advance Cat

Advance Cat cu pui și orez este o hrană uscată super premium completă și echilibrată, formulată special pentru pisici adulte cu vârsta de la 1 an la 10 ani. Formula specială a acestui aliment îngrijește pielea și blana, are grijă de dantura pisicii, de sistemul urinar și digestiv.

Hrana are un procent crescut de proteină: 36 %. Pe lângă proteine, Advance Cat conține nivele optime de grăsimi, care, în combinație cu proteina, sunt ideale pentru menținerea sănătății pisicii adulte, și are un pH optim, care reduce riscul apariției formării cristalelor în tractul urinar. Formula specială cu pui, orez și imunoglobuline contribuie la sănătatea digestivă și intestinală, iar antioxidanții (vitamina E, C și polifenoli din citrice) susțin imunitatea.

Punga cu hrana uscata Advance Cat pui si orez pe fundal alb
Advance Cat, cu pui și orez, hrană super premium completă și echilibrată pentru pisici adulte cu vârsta de la 1 an la 10 ani

Hrana are și ingrediente care previn formarea tartrului și mențin sănătatea pielii, pentru o blană lucioasă.

Hills SP Feline Adult

Hill’s SP Feline Adult cu bucățele de carne în sos cu vită este o hrană umedă completă pentru pisici adulte, cu vârsta între 1 și 7 ani. Este un aliment echilibrat, ce îndeplinește nevoile energetice fără a fi necesare mese bogate. Conține proteine de calitate superioară provenite din carne de vită și porc. Sosul îi oferă un gust delicios, apreciat și de cele mai pretențioase pisici.

Conține un amestec optim de vitamine și minerale pentru menținerea unei vieți lungi și sănătoase, iar nutrienții speciali asigură un nivel optim de energie și previn îngrășarea. 

Plic cu hrana umeda Hills SP Feline Adult pe fond alb
Hills SP Feline Adult, hrană umedă completă pentru pisici adulte, ce îndeplinește nevoile energetice fără a fi necesare mese bogate

Acest tip de hrană conține ingrediente ușor de digerat, ce ajută la o absorbție optimă.

Royal Canin Satiety Cat

Royal Canin Satiety este o hrană uscată dietetică completă, formulată special pentru pisici adulte predispuse la îngrășare. Are un conținut bogat de fibre atent selecționate, care induc rapid senzația de sațietate. Concentrația crescută de minerale și vitamine asigură nivelul nutritiv optim. Acest aliment are în compoziție și ingrediente speciale care îngrijesc articulațiile suprasolicitate ale pisicilor cu probleme de greutate, dar și acizi grași esențiali (Omega 3 și Omega 6) care mențin o piele sănătoasă și o blană lucioasă.

Pungi cu hrana uscata Royal Canin Satiety Cat, ambalaj vechi și nou, pe fond alb
Royal Canin Satiety Cat, hrană uscată dietetică completă, special concepută pentru pisicile adulte cu probleme de greutate

Este important să consulți veterinarul dacă pisica ta este predispusă la obezitate, iar acesta îi va stabili un program al meselor, precum și cantitățile de hrană pe care trebuie să le primească.

Brit Care Cat Monty I’m Living Indoor

Brit Care Cat Monty I’m Living Indoor este o hrană uscată super premium completă pentru pisici adulte care locuiesc în apartamente

Hrana are un conținut ridicat de proteine și este hipoalergenică.

Punga cu hrana uscata Brit Care Cat Monty I'm Living Indoor pe fond alb
Brit Care Cat Monty I’m Living Indoor, hrană uscată special formulată pentru pisicile care trăiesc în apartament

Acest tip de hrană poate fi servită ca atare sau uşor umezită cu puţină apă caldă. Pisica trebuie să aibă tot timpul la dispoziţie apă proaspătă de băut. 

Acestea sunt cele 5 tipuri de hrană super premium pentru pisici pe care noi le recomandăm cu căldură. Toate sunt formulate de producători de încredere, concentrați pe nevoile speciale pe care le poate avea animalul tău de companie.

Foto: The Pet Club, Unsplash

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply