fbpx
Tanar imbratisand un caine
Câini, PetAdvice

Gama Bravecto de pipete spot-on pentru deparazitarea externă a câinilor

Pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă la câini sunt produse de top pentru eliminarea puricilor și a căpușelor, care oferă un confort de durată animalului de companie. Aceste picături sunt foarte ușor de administrat, iar câinele tău va avea o protecție totală în fața paraziților externi care îi provoacă atâtea neplăceri, dar îl expun și în fața unor boli de temut.

Din acest material vei afla cum și cât acționează pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă la câini, care este prețul lor și care sunt motivele pentru care să-ți deparazitezi extern câinele cât mai curând.

Pipete Bravecto spot-on pentru deparazitarea externă a câinilor

Picăturile Bravecto sunt produse antiparazitare de uz extern ce conțin fluralaner și sunt foarte eficiente în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe pentru o perioadă de 12 săptămâni după o singură administrare.

Bravecto a conceput pipetele pentru deparazitarea externă în funcție de talia câinelui. Produsul poate fi administrat și puilor care au împlinit vârsta de 8 săptămâni.

În imaginea alăturată ai pipetele destinate câinilor de talie mică și foarte mică, având greutatea cuprinsă între 2 și 4,5 kg. Pot fi utilizate și în cazul puilor, dar care au împlinit 8 săptămâni.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pe fond alb
Pipetă antiparazitară Bravecto pentru câini de 2 – 4,5 kg, care poate fi administrată și puilor de peste 8 săptămâni

Acest produs este destinat, de asemenea, câinilor mici, care au între 4,5 și 10 kilograme. Poate fi utilizat și în cazul puilor care au împlinit vârsta de 8 săptămâni, dar au ajuns la 4 kilograme și care fac parte din rase mai mari.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pe fond alb
Picături Bravecto pentru câini de 4,5 – 10 kg, eficiente împotriva puricilor și a căpușelor timp de 12 săptămâni

Pentru câini de talie mai mare, pipetele Bravecto au același efect de durată, cu condiția ca produsul să fie ales corespunzător. Spre exemplu, pipeta din imaginea alăturată poate fi administrată animalelor de companie între 10 și 20 kg.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pe fond alb
Pipetă Bravecto pentru eliminarea puricilor și căpușelor la câini care cântăresc între 10 și 20 kg

Și prietenii noștri mai mari, cu greutatea cuprinsă între 20 și 40 kg, se pot bucura de aceeași protecție împotriva puricilor și a căpușelor cu pipeta Bravecto special concepută pentru ei.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pe fond alb
Bravecto, pipetă antiparazitară specială pentru câini de 20-40 kg

Produsul din imaginea alăturată are concentrație mai ridicată și poate fi folosit pentru deparazitarea externă a câinilor mari și foarte mari, de peste 40 kg.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pe fond alb
Antiparazitar extern Bravecto pentru câini de peste 40 kg

Pipetele Bravecto se aplică direct pe pielea câinelui, într-unul sau mai multe puncte, între omoplat și baza cozii.

Produsul poate fi folosit și în cazul femelelor gestante sau care alăptează.

Prețul mediu al pipetelor spot-on Bravecto pentru câini

Prețul mediu al pipetelor Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă la câini este cuprins între 97 și 129 de lei, însă trebuie să ai în vedere că ele acționează o perioadă mai lungă decât alte produse similare. Deci, împarte suma la 3 și vezi care este costul lunar al deparazitării cu produse Bravecto. 

Produsul destinat câinilor de talie mică și foarte mică este situat la limita de jos a intervalului de mai sus. Pe măsură ce concentrația crește, pentru a acționa și la câini mai mari, și prețul va fi mai mare.

Pe The Pet Club vei descoperi periodic și promoții la picăturile Bravecto.

3 motive principale pentru care să-ți deparazitezi extern câinele chiar azi

Există 3 motive foarte importante pentru care deparazitarea externă a câinelui trebuie făcută neîntârziat. Iată care sunt acestea:

  • Confortul animalului de companie – un câine infestat cu paraziți externi are mâncărimi care devin insuportabile, iar asta îi va crea o stare de disconfort ridicat și nervozitate
  • Îl ferește de boli – căpușele îi pot provoca sau transmite câinelui tău unele dintre cele mai de temut boli, care îi pot pune chiar și viața în pericol, însă și puricii îi pot provoca boli de piele și sunt vectori pentru anumite afecțiuni, iar cea mai comună este infestarea cu anumiți paraziți interni
  • Te ferește de neplăceri – în cazul în care câinele tău are purici sau căpușe, paraziții vor ajunge și la tine sau în casă.

Deci, apelează cu încredere la pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă a câinelui, care îl vor feri pe el, dar și pe tine de neplăceri și riscuri timp de 3 luni.

Foto: The Pet Club, Unsplash

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply