fbpx
Caine Corgi stand in nisip
Câini, PetAdvice

Gama Advantix de picături spot-on pentru deparazitarea externă a câinelui

Picăturile Advantix pentru deparazitarea externă la câini sunt un ajutor de nădejde în combaterea puricilor și căpușelor care le fac atâtea neplăceri animalelor noastre de companie, dar și nouă. După cum bine știi, acești dăunători pot provoca și boli de temut, care le pun în pericol viața câinilor, astfel că este recomandat să acționezi cât mai rapid după ce constați infestarea, iar pipetele Advantix – foarte ușor de administrat și eficiente – te vor scăpa de neplăceri și riscuri.

În acest material îți vom spune cum și cât acționează picăturile Advantix pentru deparazitarea externă la câini, care este prețul lor și de ce este important să faci deparazitarea externă a animalului de companie înainte de venirea primăverii.

Picături Advantix spot-on pentru deparazitarea externă a câinilor

Pipetele de tip spot-on Advantix pentru deparazitarea externă la câini conțin imidacloprid și permetrina, substanțe foarte eficiente pentru eliminarea puricilor și căpușelor pentru o perioadă de o lună după o singură administrare. Aceste picături pot fi folosite și ca tratament împotriva dermatitei alergice provocate de infestația cu purici. De asemenea, respinge și omoară țânțarii și musculițele hematofage și tratează și previne infestările cu păduchi malofagi și anopluri pentru mai mult de 6 săptămâni.

Advantix a conceput picăturile pentru deparazitarea externă în funcție de talia câinelui. Astfel, dacă alegi produsul bine în funcție de câte kilograme are, vei vedea că efectul este imediat, iar riscul apariției unor efecte adverse este redus.

Primul produs prezentat este destinat câinilor de talie mică și foarte mică, de până în 4 kilograme. Poate fi utilizat și în cazul puilor care au împlinit 7 săptămâni.

Cutie cu pipeta Advantix pentru caini de pana la 4 kg pe fond alb
Pipetă antiparazitară Advantix pentru câini de până la 4 kg, care poate fi utilizată și în cazul puilor care au împlinit vârsta de 7 săptămâni

Un alt produs este destinat, de asemenea, câinilor mici, care au între 4 și 10 kilograme. Poate fi utilizat și în cazul puilor care au împlinit vârsta de 7 săptămâni, dar au ajuns la 4 kilograme și care fac parte din rase mai mari.

Cutie cu pipeta Advantix pentru caini de 4-10 kg pe fond alb
Advantix, picături antiparazitare externe pentru câini de 4-10 kg

Advantix a conceput și produse cu concentrație mai mare, pentru câini de talie medie și mare. Spre exemplu, pipeta din imaginea alăturată poate fi administrată animalelor de companie între 10 și 25 de kilograme.

Cutie cu picaturi Advantix pentru caini care cantaresc intre 10 și 25 kg pe fond alb
Picături Advantix pentru eliminarea puricilor și căpușelor la câini care cântăresc între 10 și 25 kg

Și prietenii noștri de talie mare pot scăpa imediat de purici și căpușe cu acest produs special creat pentru câini cu greutatea cuprinsă între 24 și 40 de kilograme. Ca și la produsele anterioare, efectul lor durează o lună după o singură administrare.

Cutie cu pipeta Advantix pentru caini intre 25 și 40 kg pe fond alb
Pipetă Advantix pentru deparazitarea externă a câinilor între 25 și 40 kg

Și cei mai mari câini se pot bucura de o protecție eficientă împotriva dăunătorilor externi cu picăturile Advantix pentru câinii de talie foarte mare, cu greutatea cuprinsă între 40 de 60 de kilograme.

Cutie cu picaturi Advantix pentru caini intre 40 și 60 kg pe fond alb
Picături antiparazitare Advantix pentru câini între 40 și 60 kg

Toate aceste pipete sunt foarte ușor de administrat: se face o cărare în părul animalului de companie, între omoplați, și se aplică conținutul pe piele, fără a se masa. Se pune vârful pipetei cu doza unică pe piele, apoi se presează de mai multe ori pentru a goli conținutul direct pe piele, în mai multe puncte.

Prețul mediu al pipetelor spot-on Advantix pentru câini

Prețul mediu al picăturilor Advantix pentru deparazitarea externă a câinelui este accesibil, cuprins între 45 și 70 de lei. Produsul destinat câinilor de talie mică și foarte mică este situat la limita de jos a intervalului, însă, pe măsură ce concentrația crește, pentru a acționa și la câini mai mari, și prețul va fi mai mare.

Totuși, pe The Pet Club vei descoperi periodic promoții la aceste produse, astfel că le poți achiziționa la prețuri cuprinse între 38 și 57 de lei.

Importanța deparazitării externe a câinelui înainte de venirea primăverii

Ideal este ca înainte de venirea primăverii să îi faci câinelui tău preventiv deparazitarea externă. Motivul este cât se poate de simplu: primăvara este anotimpul în care paraziții revin la viață, sunt înfometați și îți vor „ataca” prietenul blănos cu prima ocazie, astfel că o deparazitare în scop preventiv îl va feri de probleme. 

Trebuie să ai în vedere că paraziții externi – mai ales căpușele – sunt vectori pentru boli dintre cele mai grave, iar la finalul sezonului rece, cățelul are un sistem imunitar mai scăzut, care îl va expune destul de mult în fața unor riscuri.

În concluzie, apelează cu încredere la picăturile Advantix pentru deparazitarea externă la câini, iar animalul tău de companie va fi ferit de neplăceri.

Foto: The Pet Club, Pexels

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply