fbpx
Catel Shih Tzu cu limba scoasa, cu fundita si zgarda rosii
Câini, PetAdvice

Ce mănâncă un Shih Tzu. Hrana recomandată pentru această rasă

Shih Tzu este un cățel minunat, cu o personalitate fermecătoare, însă foarte gurmand, lucru care ar putea să-ți creeze ceva probleme, pentru că blănița lui lungă și bogată ar putea să te păcălească și să îți dai seama destul de târziu că este obez. Prin urmare, alimentația este deosebit de importantă și este necesar să știi exact de mănâncă un Shih Tzu, pentru a avea cât mai bine grijă de el.

Continue Reading
Pisica lingandu-se pe bot, cu un bol de mancare in fata
PetAdvice, Pisici

De câte ori pe zi se dă mâncare umedă la pisici? Idei de hrană umedă premium și superpremium pentru mica ta felină

Pisicile preferă hrana umedă din motive cât se poate de evidente: are un miros mai puternic și mai îmbietor, este suculentă și mai gustoasă decât hrana uscată. Însă este ideal să combini cele două tipuri de mâncare, pentru că ambele au beneficiile lor. Apare, însă, o întrebare: De câte ori se dă mâncare umedă la pisici într-o zi sau o săptămână? 

Continue Reading
Caine bej mangait de stapan
Câini, PetAdvice

Cea mai bună hrană pentru câini sterilizați. Variante de mâncare premium și superpremium

Este cunoscut faptul că sterilizarea aduce, pe lângă o listă întreagă de beneficii, riscul creșterii în greutate la câini. De aceea este necesar să acorzi atenție regimului lor alimentar. Cea mai bună hrană pentru câinii sterilizați este cea care previne obezitatea, dar, în același timp, îi asigură toate substanțele nutritive necesare pentru o viață sănătoasă și lipsită de griji.

Continue Reading
Caine alb cu urechi roscate dormind pe o patura
Câini, PetAdvice

Bolile de stomac la câini. Cum hrănim, ce suplimente alimentare și ce medicamente îi oferim unui câine cu probleme gastro-intestinale

Bolile de stomac la câini sunt mai frecvente decât ai crede. Câinii mănâncă foarte repede, de multe ori înghit bucăți mari de alimente fără să le mestece, sunt pofticioși și consumă și alimente alterate sau tot felul de resturi și chiar produse nealimentare care le ies în cale în plimbările lor. Din cauza acestor obiceiuri ajung la probleme gastro-intestinale, pe care doar medicul veterinar le poate diagnostica. 

Continue Reading
Pisica tigrata stand pe covor
PetAdvice, Pisici

Gama Bravecto de pipete spot-on pentru deparazitarea externă a pisicilor

Pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă a pisicilor oferă o protecție eficientă și de durată împotriva puricilor și a căpușelor. Sunt produse verificate și aprobate, foarte ușor de administrat, astfel că îți va fi foarte ușor să îți protejezi felina de paraziții externi care îi provoacă disconfort, dar care o expun și în fața unor boli grave.

Continue Reading
Colaj cu doua fotografii cu un pui de caine. In prima imagine are blana naparlita si este tinut in maini de o persoana, iar in cea de-a doua sta in zapada, iar blana este crescuta la loc
Câini, PetAdvice

Povestea lui Tobiță, un câine salvat și dat spre adopție de Fundația ROLDA. Cum l-a transformat iubirea unei stăpâne răbdătoare

Tobiță, un pui de Ciobănesc German, avea doar 4 luni atunci când a fost găsit de Fundația Rolda. Povestea lui rămâne un mister, iar faptul că a supraviețuit la vârsta lui fragedă de unul singur este un miracol. Acest cățeluș simpatic fie a scăpat dintr-o curte, iar stăpânii nu l-au căutat, fie a fost abandonat în câmp, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri cu puii nedoriți – acestea sunt cele două scenarii posibile.

Continue Reading
Tanar imbratisand un caine
Câini, PetAdvice

Gama Bravecto de pipete spot-on pentru deparazitarea externă a câinilor

Pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă la câini sunt produse de top pentru eliminarea puricilor și a căpușelor, care oferă un confort de durată animalului de companie. Aceste picături sunt foarte ușor de administrat, iar câinele tău va avea o protecție totală în fața paraziților externi care îi provoacă atâtea neplăceri, dar îl expun și în fața unor boli de temut.

Continue Reading
Caine Corgi stand in nisip
Câini, PetAdvice

Gama Advantix de picături spot-on pentru deparazitarea externă a câinelui

Picăturile Advantix pentru deparazitarea externă la câini sunt un ajutor de nădejde în combaterea puricilor și căpușelor care le fac atâtea neplăceri animalelor noastre de companie, dar și nouă. După cum bine știi, acești dăunători pot provoca și boli de temut, care le pun în pericol viața câinilor, astfel că este recomandat să acționezi cât mai rapid după ce constați infestarea, iar pipetele Advantix – foarte ușor de administrat și eficiente – te vor scăpa de neplăceri și riscuri.

Continue Reading