fbpx
Pisica maro cu alb care se linge pe bot
PetAdvice, Pisici

Cât trebuie să mănânce o pisică

Este important să știi cât trebuie să mănânce o pisică dacă vrei să-i menții sănătatea pentru că hrana se află în strânsă legătură cu acest aspect. Alimentația în exces poate conduce la obezitate, de aceea cantitatea, dar și calitatea alimentației sunt esențiale. Pentru a ști cât trebuie să mănânce o pisică trebuie să ții cont de vârsta sa, de greutatea pe care o are și de activitatea zilnică pe care o desfășoară pentru că o pisică activă va avea alte nevoi față de o pisică sedentară.

Continue Reading
Caine Beagle care mananca din castron hrana pentru insuficienta renala
Câini, PetAdvice

Dieta pentru insuficiență renală la câini

Insuficiența renală este o afecțiune foarte des întâlnită la câini, dar și la pisici, cu atât mai mult cu cât animăluțul înaintează în vârstă. Ce este foarte important de punctat este faptul că insuficiența renală la câini poate fi prevenită și ținută sub control printr-o dietă adecvată, în multe cazuri întocmai alimentația fiind principala cauză care conduce la apariția problemelor renale.

Continue Reading
Caine care primeste hrana umeda din mana unei fete
Câini, PetAdvice

Avantajele hranei umede pentru câini

Hrana umedă pentru câini are numeroase avantaje și de aceea este bine să știi cum să o alegi corect, care sunt caracteristicile și specificațiile de care trebuie să ții cont. Asemenea oamenilor, și animăluțele, pentru a fi sănătoase, trebuie să aibă o alimentație corectă și echilibrată, adaptată nevoilor lor, iar hrană umedă pentru câini are o serie de avantaje care trebuie luate în considerare.

Continue Reading
pisica gri cu pete albe, care mananca hrana uscata și are un pahar de apa in fata
PetAdvice, Pisici

Cea mai bună mâncare pentru pisici sterilizate. Cum alegi hrana pentru pufoșenia ta

Care este cea mai bună mâncare pentru pisicuțele sterilizate? Suntem ceea ce mâncăm, iar acest lucru este valabil și pentru pisicile și motăneii, care depind de noi în ceea ce privește alegerea hranei. Într-adevăr, mâncarea pentru pisici este una dintre cele mai importante cheltuieli pentru stăpânii de feline, alături de îngrijirea veterinară. De asemenea, este important să reții că o dietă adecvată poate elimina sau întârzia cheltuieli la veterinar pentru anumite afecțiuni grave. 

Continue Reading
Caine labrador adult, in parc, cu limba scoasa
Câini, PetAdvice

Cele mai bune vitamine pentru câini

Câinele este cel mai bun prieten al omului. Aceasta este una dintre cele mai populare zicale despre prietenii noștri cu blăniță. Și nu degeaba, pentru că ei sunt loiali și afectuoși și adoră să stea în preajmea noastră. Ca și oamenii, câinii au nevoie specifice legate de vitaminele și mineralele din dieta lor. Câinii pot dezvolta anumite carențe de vitamine atunci când dieta nu este una echilibrată. Iată cele mai bune sfaturi, dar și cele mai indicate vitamine, de care cățelul tău trebuie să beneficieze.

Continue Reading
Pisica birmaneza cu ochi albastri care se uita crucis, de dupa un dulap
Pisici

Comportamentul pisicilor. Cum îți dai seama ce vor să-ți transmită

Comportamentul pisicilor poate fi o enigmă pentru stăpâni, indiferent că vorbim de o pisică pretențioasă și de rasă sau că vorbim de o felină adoptată. Rareori pisicile trădează ceea ce simt, iar când o fac, aproape întotdeauna e descifrabil prin limbajul trupului. Iată cum să înțelegi ce transmite pisica ta și cum să interpretezi comportamentul felinelor.

Continue Reading
pisica portocalie
Pisici

Îți iei pisică în apartament? Uite cum s-o îngrijești!

Dacă îți dorești foarte mult o pisică și vrei să cumperi sau să adopți un suflețel abandonat pe stradă, trebuie să-ți asumi multe responsabilități. Pisica, la fel ca orice alt animal de companie, are nevoie de o alimentație sănătoasă, de un spațiu numai al ei unde să mănânce și unde să doarmă. Dacă îți iei o pisică în apartament, iată tot ce ai de făcut pentru ca mica felină să se simtă cu adevărat bine venită.

Continue Reading