fbpx
Pisica tigrata stand pe covor
PetAdvice, Pisici

Gama Bravecto de pipete spot-on pentru deparazitarea externă a pisicilor

Pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă a pisicilor oferă o protecție eficientă și de durată împotriva puricilor și a căpușelor. Sunt produse verificate și aprobate, foarte ușor de administrat, astfel că îți va fi foarte ușor să îți protejezi felina de paraziții externi care îi provoacă disconfort, dar care o expun și în fața unor boli grave.

Noi îți vom spune în acest material tot ce trebuie să știi despre pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă a pisicilor, cum și cât acționează, care este prețul lor și care sunt motivele pentru care să-ți deparazitezi extern pisica chiar azi.

Pipete Bravecto spot-on pentru deparazitarea externă a pisicilor

Pipetele Bravecto sunt produse pentru deparazitarea externă a pisicii care conțin fluralaner, substanță activă sigură și eficientă în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe pentru o perioadă de 12 săptămâni după o singură administrare.

Bravecto a conceput aceste picături în funcție de talia pisicilor. Pot fi administrate și puilor care au împlinit vârsta de 8 săptămâni, dar și femelelor gestante sau care alăptează.

În prima imagine vezi pipeta pentru pisici de talie mică și foarte mică, cu greutatea cuprinsă între 1,2 și 2,8 kg. Acest produs poate fi utilizat și în cazul puilor de pisică, după vârsta de 8 săptămâni.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pentru pisici pe fond alb
Pipetă antiparazitară Bravecto pentru pisici de 1,2 – 2,8 kg, care poate fi administrată și puilor de peste 8 săptămâni

În a doua imagine se află produsul destinat deparazitării pisicilor de talie medie, care au între 2,8 și 6,25 kg. 

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pentru pisici pe fond alb
Pipetă Bravecto pentru eliminarea puricilor și căpușelor la pisici de talie medie

Și pisicile de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 6,25 și 12,5 kg, se pot bucura de aceeași protecție îndelungată împotriva puricilor și a căpușelor cu pipeta Bravecto special concepută pentru ele.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto pentru pisici pe fond alb
Bravecto, pipetă antiparazitară pentru pisici de talie mare, cu greutatea cuprinsă între 6,25 și 12,5 kg

Gama Bravecto include și pipete pentru deparazitarea mixtă – externă și internă. Aceste produse elimină puricii și căpușele, de asemenea, pentru o perioadă de 12 săptămâni, dar și paraziții interni, cum ar fi viermii gastrointestinali și cei cardiaci. Picăturile au fost concepute în trei variante, în funcție de talia pisicii și se utilizează doar în cazul în care felina este infestată cu ambele tipuri de paraziți.

Primul produs este destinat deparazitării pisicilor de talie mică și care au între 1,2 și 2,8 kg.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto Plus pentru pisici pe fond alb
Pipetă Bravecto Plus Spot-On, pentru deparazitarea mixtă, externă și internă, la pisici de talie mică, de 1,2 – 2,8 kg

Produsul este disponibil și într-o variantă special concepută pentru pisicile de talie medie, cu greutatea cuprinsă între 2,8 și 6,25 kg.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto Plus pentru pisici pe fond alb
Bravecto Plus Spot-On, pipetă pentru deparazitarea externă și internă a pisicilor de talie medie

De aceeași protecție împotriva puricilor și a căpușelor, dar și a viermilor intestinali și cardiaci, se pot bucura și felinele mari, cu greutatea cuprinsă între 6,25 și 12,5 kg.

Cutie cu pipeta antiparazitara Bravecto Plus pentru pisici pe fond alb
Pipetă antiparazitară Bravecto Plus Spot-On, pentru deparazitarea mixtă la pisicile de talie mare

Prețul mediu al pipetelor spot-on Bravecto pentru pisici

Prețul mediu al pipetelor Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă a pisicilor este cuprins între 90 și 120 de lei. La prima vedere, poate să pară destul de mare, însă trebuie să ai în vedere că produsul acționează o perioadă mai lungă decât alte produse similare. Deci, împarte suma la 3 și vezi care este costul lunar al deparazitării cu produse Bravecto. În plus, o parte din produse elimină, în același timp, și paraziții interni.

La limita de jos al intervalului este pipeta pentru pisicile de talie mică. Pe măsură ce concentrația crește, pentru a acționa și la pisici mai mari, și prețul va fi mai mare. De asemenea, produsele mai scumpe sunt destinate deparazitării mixte, împotriva paraziților externi, dar și a celor interni.

Periodic, pe The Pet Club vei descoperi și promoții la picăturile Bravecto.

3 motive principale pentru care să-ți deparazitezi extern pisica chiar azi

Deparazitarea externă a pisicii trebuie făcută imediat ce se constată infestarea din 3 motive. Iată care sunt acestea:

  • Confort și igienă – o pisică infestată cu purici sau căpușe va suferi de mâncărimi puternice, ceea ce îi va produce disconfort și stări de agitație. Apoi, blana ei va avea de suferit, va fi concentrată să „vâneze” paraziții care o chinuie și va neglija toaleta pe care știm că și-o face cu atâta dedicație. Vei observa că numai după câteva zile, blănița ei va avea un aspect zbârlit și neîngrijit.
  • Previne boli grave – căpușele pot provoca sau transmite pisicii boli grave, unele cu potențial fatal, dar și puricii sunt vectori pentru anumite afecțiuni, iar cea mai comună este infestarea cu anumiți paraziți interni. De asemenea, pisicile cu paraziți externi sunt foarte expuse la anemie.
  • Te ferește de neplăceri – în cazul în care pisica ta are purici sau căpușe, paraziții vor ajunge și la tine sau în casă.

În concluzie, apelează cu încredere la pipetele Bravecto de tip spot-on pentru deparazitarea externă a pisicii. Timp de 3 luni se va bucura și ea, dar și tu, de o viață liniștită și fără neplăceri.

Foto: The Pet Club, Unsplash

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply