fbpx
Hills vs. Royal Canin vs. Brit. Ce mâncare alegi pentru o pisică junioară
PetAdvice, Pisici

Hills vs. Royal Canin vs. Brit. Ce mâncare alegi pentru o pisică junioară

În ziua în care un pui de pisică intră în familia ta trebuie să realizezi că, pe lângă marea bucurie pe care o va aduce în casă, sănătatea și viața lui depind sută la sută de tine. O alimentație corectă și completă este vitală în acest sens, iar în primele luni de viață este necesar să acorzi și mai multă atenție în această direcție, pentru că doar așa sistemul natural de apărare al pisicii se va consolida și va fi protejată de boli. Veterinarii îți vor spune să îi oferi hrană de calitate, potrivită vârstei, iar asta s-ar putea să te pună în dificultate. Ce alegi între Hills, Royal Canin și Brit? Care este mâncarea mai bună pentru pisici junior?

În cele ce urmează, noi vom încerca să-ți spulberăm aceste semne de întrebare și să îți oferim toate informațiile necesare pentru ca tu să poți lua o decizie corectă. Îți vom spune ce compoziție au aceste tipuri de mâncare, beneficiile și prețurile, iar tu vei alege ce consideri că se potrivește mai bine pentru pisica ta. Un lucru este cert din capul locului: Hills, Royal Canin și Brit au conceput tipuri de mâncare de calitate pentru pisicile junioare, așa că indiferent de alegere nu vei da greș. Totuși, în funcție de rasă sau mediul în care trăiește, pisica poate avea gusturi sau nevoi speciale.

Cea mai bună mâncare Hills pentru pisicile junioare: compoziție, indicații, beneficii, preț 

Hiils a creat pentru puii de pisică mâncare specială, care le asigură cel mai bun început. Hrana Hills conține doar ingrediente sănătoase și substanțe nutritive potrivite unei junioare. 

Hills SP Feline Kitten este este un tip de mâncare uscată formulată special pentru pisicile în stadiu de dezvoltare, astfel încât să aibă parte de cel mai bun început în viață și să își atingă întregul lor potențial. Acest tip de hrană susține imunitatea și creșterea sănătoasă la pisoi și conține DHA (acid docosahexaenoic) din ulei de pește care ajută la dezvoltarea sănătoasă a creierului și a ochilor. 

Hrana are minerale benefice pentru oase și dinți și conține, între altele, și: făină din carne de pui și curcan în proporție de 45%, porumb, grăsime animală, minerale, ulei de peste, pulpă de sfeclă deshidratată, semințe de in, ulei de soia, vitamine, taurină și antioxidant natural.

Punga cu Hills SP Feline Kitten cu Pui pe fond alb
Hills SP Feline Kitten cu Pui, mâncare uscată pentru pisici junioare, care susține imunitatea și creșterea sănătoasă

Hrana este recomandată pentru puii de pisică cu vârsta de până la 1 an. Prețul pentru acest tip de mâncare este situat în jurul sumei de 60 de lei pentru un kilogram.

Hills SP Feline Kitten este disponibilă și în variantă umedă, cu aceleași beneficii pentru micuțul tău animal de companie. Hrana conține pui, porc, curcan, proteine de mazăre, făină de grâu, minerale, ou întreg deshidratat, somon, ulei de pește, ulei de floarea soarelui, vitamine, taurină și beta-caroten. 

Plic cu Hills SP Feline Kitten cu curcan pe fond alb
Hills SP Feline Kitten cu curcan, mâncare umedă pentru pisici de până la un an, dar și pentru femele gestante sau care alăptează

Acest tip de hrană este recomandată pentru puii cu vârsta de până la 1 an, dar și pentru pisici gestante sau care alăptează. Prețul pentru acest tip de mâncare este situat în jurul sumei de 5 lei pentru un plic de 85 de grame.

Cea mai bună mâncare Royal Canin pentru junioare: compoziție, indicații, beneficii, preț

Royal Canin pune accent pe fortificarea sistemul imunitar al puiului de pisică și de aceea în compoziția tipurilor de hrană pentru junioare au fost incluși nutrienții specifici. 

Royal Canin Kitten este un tip de mâncare uscată pentru pisici juniori cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni, dar și pentru femele gestante sau care alăptează. Hrana conține formula Immunity Booster, un complex de antioxidanți sinergici (vitaminele E și C, taurină, luteină), ce contribuie la întărirea sistemului imunitar și stimulează producția de anticorpi în mucoasa intestinală.

Mâncarea Royal Canin Kitten are o textură și o formă a crochetei special adaptate pentru dentiția pisoiului și asigură prin compoziția sa igiena bucală. De asemenea, hrana asigură o digestie sănătoasă. Royal Canin Kitten conține proteine de pui deshidratate, orez, grăsimi animale, porumb, fibre vegetale, pulpă de sfeclă de zahăr, minerale, untură de pește, ulei de soia, extract de gălbenele.

Punca cu Royal Canin Kitten pe fond alb
Royal Canin Kitten, mâncare uscată pentru pisici juniori care conține formula Immunity Booster ce contribuie la întărirea sistemului imunitar 

Prețul corect pentru acest tip de hrană este situat în jurul sumei de 60 de lei pentru un kilogram.

Royal Canin vine și cu mai multe tipuri de hrană umedă pentru pisicile junioare. Spre exemplu, Royal Canin Kitten Instinctive are o compoziție care răspunde perfect profilului nutrițional optim preferat instinctiv de pui. Acest tip de hrană are următoarele ingrediente: carne și derivate de origine animală, cereale, extracte din proteine vegetale, derivate de origine vegetală, lapte și produse din lapte, uleiuri și grăsimi, minerale și drojdie. Dimensiunea și textura bucățelelor de carne sunt perfect adaptate maxilarelor puiului de pisică.

Ajută puiul să-și dezvolte propriul sistem de apărare prin stimularea producerii de anticorpi.

Plic cu Royal Canin Kitten Instinctive pe fond alb
Royal Canin Kitten Instinctive, mâncare umedă pentru pisici junioare care le ajută să-și dezvolte propriul sistem de apărare prin stimularea producerii de anticorpi

Prețul acestui tip de mâncare este de aproximativ 6 lei pentru un plic de 85 de grame.

Royal Canin a conceput și tipuri de hrană pentru pisici junioare în funcție de rasă, având în vedere că nevoile nutriționale ale felinelor diferă în funcție de acest aspect. 

Royal Canin British Shorthair Kitten este o hrană completă, adaptată nevoilor nutriționale specifice ale puiului de pisică din rasa British Shorthair, cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni. Ingredientele susțin dezvoltarea corporală robustă și musculoasă specifică rasei.

Punga cu hrana uscata Royal Canin British Shorthair Kitten pe fond alb
Royal Canin British Shorthair Kitten, hrană uscată adaptată nevoilor nutriționale specifice ale puiului de pisică din rasa British Shorthair

Prețul acestui tip de mâncare este de aproximativ 70 de lei pentru un kilogram.

Cea mai bună mâncare Brit pentru pisoi: compoziție, indicații, beneficii, preț

Brit a conceput, de asemenea, tipuri de hrană superpremium pentru puii de pisică, mâncare cu un conținut ridicat de carne, vitamine și minerale care susțin o dezvoltare armonioasă.

Brit Care Cat Crazy I’m Kitten este o hrană uscată completă, hipoalergenică, pentru pisoi cu vârsta cuprinsă între 1 şi 12 luni. Hrana are în compoziție, printre altele, pui deshidratat, pui dezosat, orez, grăsime de pui, tărâţe de orez, mere uscate, ulei de somon, ficat de pui și cătină.

Punga cu hrana uscata Brit Care Cat Crazy I’m Kitten pe fond alb
Brit Care Cat Crazy I’m Kitten, hrană superpremium completă pentru pui de pisică cu vârsta cuprinsă între 1 şi 12 luni

Prețul acestui tip de hrană este de aproximativ 50 de lei pentru un kilogram.

Concluzia este că alimentația corectă și sănătoasă a puilor de pisică este foarte importantă. Hills, Royal Canin și Brit oferă mâncare de calitate pentru pisici junioare, însă tu va trebui să alegi tipul potrivit în funcție de gusturile și nevoile nutritive pe care le are.

Foto: The Pet Club, Pexels

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply