Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Felisept Home Confort, Zgarda Antistres pentru pisici ,35 cm

97.00 lei
 • Cod produs: felisept-homeconfort-zgarda-35cm
 • Disponibilitate: Stoc epuizat
  (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Această zgardă antistres pentru pisici este complet naturală, este testată clinic și recomandată de către medicii veterinari. Datorită unui procedeu de producție patentat, zgarda eliberează continuu un miros liniștitor datorat extractului de iarba mâței (Nepeta Cataria), timp de până la 30 de zile. Acest lucru asigură relaxarea si starea de bine a animăluțului de companie. Indiferent că este vorba de conflicte mai vechi între animăluțe, încă nerezolvate, noi „colocatari”, schimbări privind mediul ambiental sau expunerea zilnică a pisicii la stres, nepetalactonul - substanța conținută de iarba mâței din acest produs ajută în acest sens, liniștește și relaxează pisica în situații neplăcute, contribuie la rezolvarea conflictelor pe cale amiabilă, iar acest lucru este posibil fără să fie adăugați în conținut niciun fel aditivi artificiali sau reconstituiți.
Evitați reacțiile neplăcute ale pisicii dumneavoastră determinate de condiții de stres cu ajutorul zgărzii calmante Felisept Home Comfort. Zgâriatul și mușcatul, marcarea teritoriului la nivelul mobilierului, pierderea poftei de mâncare, stările de iritare și anxietate vor face parte din trecut datorită acestei zgărzi. Eficacitatea produsului se poate observa imediat după deschiderea ambalajului și se menține timp de maximum o lună. Astfel, efectul de calmare al naturii se poate face imediat simțit în locuința dumneavoastră și oferă pisicii un sentiment de relaxare!

Zgardă pentru pisici cu efect antistres

 • Cu substanțe naturale: conține substanțe active din iarba mâței (Nepeta Cataria), fără aditivi artificiali
 • Efect de relaxare: nepetalactonul acționează ca un calmant natural în caz de situații sociale sau teritoriale stresante
 • Multifuncțional: ajută la remedierea diferitelor situații neplăcute pentru pisici și la diminuarea a diverși factori de stres precum conflictele la sol, zgomotul, schimbările de mediu, transportarea animăluțului, noi „colocatari” în locuință etc.
 • Previne reacțiile nedorite care se pot ivi din cauza stresului: contribuie la combaterea zgâriatului și a mușcăturilor, a marcării teritoriului la nivelul mobilei, a pierderii poftei de mâncare, diminuează stările de iritare și anxietate
 • Efect de lungă durată: eliberare continuă a substanțelor parfumate timp de 30 de zile
 • Efect direct: cu eficiență specifică și directă, întrucât acționează în imediata apropiere a pisicii dumneavoastră
 • Manevrare confortabilă: cu fixare cu clip, nu trebuie purtată în activități în apă sau în caz de înot / baie
 • Material: copolimer - vinil acetat de etil
 • Dimensiuni: L 35 x l 1 cm, potrivite pentru circumferințe ale gâtului de până la 30 cm

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers