Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dieta Royal Canin Pediatric Growth Cat Dry 2kg

Cod produs: : royal-canin-pediatric-growth-cat-2kg
114.70 lei / 2 kg
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Royal Canin Pediatric Weaning Cat este o hrana completă pentru pui, de la înțărcare până la 4 luni, dar și pentru femele aflate în lactație.


Royal Canin Pediatric Weaning Cat este un aliment echilibrat din punct de vedere nutrițional pentru pisoii cu vârsta cuprinsă între 4 săptămâni și 4 luni Royal Canin Pediatric Weaning Cat se poate ușor rehidrata cu apă caldă și este perfect pentru o tranziție lină de la laptele matern la alimentele solide.

Un pisoi trece prin două etape de creștere și are nevoie de un nivel mai ridicat de anumiți nutrienți pentru a-și menține funcțiile de zi cu zi și pentru a susține creșterea sănătoasă a oaselor și a mușchilor.

Royal Canin Pediatric Weaning Cat este o nutriție completă dezvoltată pentru a aborda o primă etapă de creștere a pisoiului: înțărcare.


Important: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale pisicii dumneavoastre.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers