Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pipetă antiparazitară Broadline pentru pisici de 2.5 - 7.5kg

Cod produs: : broadline-7_5
54.00 lei / pipetă
3 sau multiplu de 3 : 51.00 lei / pipetă
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Prețul pipetei Broadline pentru pisici de 2,5 - 7,5 kg este per pipetă.

INDICAȚII PIPETA BROADLINE PENTRU PISICI PISICI DE 2,5 - 7,5KG

Pentru pisici infestate sau în pericol de a fi infestate concomitent cu cestode, nematode şi ectoparaziţi. Produsul medicinal veterinar Broadline pentru pisici cu greutatea între 2,5 și 7,5 kg este indicat în mod special în cazul în care toate cele trei grupuri sunt vizate în acelaşi timp. Ectoparaziţi - Tratamentul şi profilaxia infestaţiilor cu purici (Ctenocephalides felis). Elimină puricii în 24 de ore de la aplicare. Un tratament oferă protecţie împotriva unei noi infestaţii timp de cel puţin o lună. - Prevenirea contaminării mediului cu purici prin inhibarea dezvoltării puricilor aflaţi în toate stadiile de dezvoltare (ouă, larve şi pupe) timp de peste o lună. - Produsul poate face parte din strategia de tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici (DAP). - Tratamentul şi profilaxia infestaţiilor cu căpuşe (Ixodes ricinus).Elimină căpuşele în 48 de ore de la aplicare. Un tratamentoferă protecţieîmpotriva unei noi infestaţii timp de până la 3 săptămâni.

Cestode - Tratamentul infestaţiilor cu viermi plaţi (cestode) (Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis, Echinococcus multilocularis).//Nematode - Tratamentul infestaţiilor cu nematode gastrointestinale (larve L3, L4 şi adulţi de Toxocara cati, larve L4 şi adulţi de Ancyclostoma tubaeforme şi formele adulte de Toxocara leonina şi Ancyclostoma brazilienze). - Tratamentul infestaţiilor cu viermii vezicii urinare (Capillaria plica). - Prevenirea dirofilariozeicardiace (larve de Dirofilaria immitis) timp de o lună.

Administrare

Pipeta Broadline pentru pisici se administrează spot-on. Dozele minime recomandate sunt 10 mg/kg greutate corporală pentru fipronil, 12 mg/kg pentru (S)-methoprene, 0,5 mg/kg pentru eprinomectină şi 10 mg/kg pentru praziquantel. Produsul trebuie utilizat numai dacă infestaţia mixtă este confirmată sau dacă există riscul de infestaţie mixtă cu ectoparaziţi şi nematode (inclusiv pentru prevenirea dirofilariozei) şi când este indicat un tratament concomitent împotriva cestodelor. În absenţa riscului de contaminare concomitentă, se recomandă ca primă soluţie de tratament un paraziticid cu spectru de acţiune restrâns. Indicaţia în utilizare trebuie adaptată în funcţie de nevoile pisicii determinate de evaluarea clinică, modul de viaţă al animalului şi situaţia epidemiologică locală (inclusiv riscurile zoonotice acolo unde este cazul) astfel încât să fie utilizat exclusiv în situaţiile de infestaţie sau risc de infestaţie mixtă. Tratamentul nu trebuie extrapolat de la un animal la un altul fără avizul medicului veterinar.Pentru prevenirea dirofilariozei cardiovasculare (larve Dirofilaria immitis), produsul se va aplica începând cu 1 lună înainte de prima expunere la ţânţari.

Metoda de administrare, pas cu pas, a pipetei Broadline pentru pisici

Alegeţi aplicatorul potrivit în funcţie de greutatea pisici. Folosiţi foarfeca pentru a tăia blisterul de-a lungul liniei punctate, după care trageţi de folie. Scoateţi aplicatorul din ambalaj şi ţineti-l cu vârful în sus. Trageţi pistonul înapoi încet, rotiţi şi scoateţi capacul. Faceţi cărare prin blană în zona mediană a gâtului, între baza craniului şi omoplaţi astfel încât să fie vizibilă pielea. Poziţionaţi vârful aplicatorului pe piele şi aplicaţi întreg conţinutul direct pe piele într-un singur loc. Produsul trebuie aplicat pe pielea uscată în zoneleîn care pisica nu se poatelinge. La raselecu blana lungă, trebuie acordatăatenţiesporită aplicării produsului direct pe piele şi nu pe blană pentrua asigurao eficacitateoptimă.

Contraindicații

Nu se utilizează pentru animale bolnave (ex. boli sistemice, febră) sau în convalescenţă. Nu se utilizează pentru iepuri. Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi.

Reacții adverse

După tratament, temporar blana poate căpăta un aspect lipicios la locul aplicării. Acest lucru este normal şi se rezolvă de la sine. Pot apărea reacţii uşoare şi trecătoare la nivelul pielii la locul aplicării produsului (alopecie locală, prurit) care vor dispărea fără tratament.Dacă pisica se linge pe blană după tratament, poate fi observată salivaţie excesivă temporară. Ingerarea produsului poateduce la vomă şi/sau simptome neurologicetrecătoare cum sunt ataxia, dezorientarea, apatia şi dilatarea pupilei. Toateacestesimptome se rezolvă spontan în 24 de ore. Aplicarea corectă vaminimaliza apariţia acestorreacţii. Dacă observaţireacţii grave sau alte efectecare nu suntmenţionateîn acestprospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.

Depozitare

A nu se lăsa pipeta Broadline pentru pisici la vederea si la îndemâna copiilor. A se păstra în ambalajul de carton original pentrua se feri de lumină. A nu se utiliza acestprodus veterinar după dataexpirării marcatăpe cutie după EXP.

Antiparazitare
Antiparazitare Antiparazitare externe/Antiparazitare interne
Durată protecție 4 săptămâni
Gamă produse Broadline
Greutate 2.5 - 7.5kg
Mod de administrare Externă
Tip produs Pipetă

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers