Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fiprex Cat, 3 pipete antiparazitare

Cod produs: : fiprex-cat-cutie
60.00 lei /Cutie
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Fiprex Cat este un produs antiparazitar de uz extern pentru pisici ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada de o luna dupa o singura administrare.

 

Pipetă antiparazitară Fiprex Cat pentru pisici de peste 8 săptămâni sau 2 kg

Pipeta Fiprex are actiune impotriva paduchilor hematofagi (Linognatus spp.) si paduchi malofagi (Trichodectes spp.). Fiprex are actiune imediata asupra puricilor, iar capusele mor in 24-48 de ore de la aplicarea pipetei.

 

Compozitie: fipronil 52,5 mg / pipeta; Excipienti:  Butilhidroxitoluen (E320) 2,1 mg, Butilhidroxianisol (E321) 2,1 mg


Calea de administrare: aplicare externa pe piele.


Metoda de administrare:

Scoateti pipeta cu doza unica din pachetul protector. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala, scoateti capacul, si cu ajutorul lui perforati pipeta. Se face o carare in parul animalului intre omoplati si se aplica continutul pipetei pe piele, fara a se masa. Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele in unul sau doua puncte pe spate.


Contraindicatii: nu se foloseste la puii de pisicia sub varsta de 8 saptamani sau cu o greutate mai mica de 2 kg. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti. Nu se aplica pe pielea cu leziuni. Nu se utilizeaza la animalele bolnave sau in convalescenta.


Nu se va fuma, manca sau bea apa in timpul manipularii acestui produs. Evitati contactul produsului cu ochii sau gura.


Reactii adverse: in cazul in care pisica se linge in locul in care a fost aplicata pipeta sau daca a intrat accidental in contact cu produsul, poate aparea salivatie de scurta durata, voma sau simptome nervoase. In cazuri rare pot aparea decolorarea blanii, caderea locala a parului, congestie, prurit, aspect onctuos sau par incalcit.


Recomandari privind administrarea corecta: intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. Tratamentul lunar este recomandat pe tot parcursul anului. Produsul se poate folosi si pe timpul lactatiei sau al gestatiei. Nu spalati animalul cu doua zile inainte de aplicarea pipetei, si la 2 zile dupa tratament.


Timp de asteptare: nu este cazul.


Precautii speciale pentru depozitare: a nu se lasa la vederea si indemana copiilor. A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina.

Antiparazitare
Antiparazitare Antiparazitare externe
Durată protecție 4 săptămâni
Gamă produse Fiprex
Tip produs Pipetă

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers