You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Dermoscent PYOclean Sampon caini si pisici 200ml

68.00 lei
  • Producător Dermoscent
  • Cod produs: 45407
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Dermoscent PYOCLEAN Sampon Caini & Pisici 200 ml - Sampon purificator destinat optimizarii managementului infectiilor recurente ale pielii la caini si pisici.

Produs 100% natural, ce valorifica efectul ingredientelor naturale sub forma unica si eficienta (Phyto-C2, acizi grasi esentiali O3 si O6, propolis, miere si uleiuri esentiale vegetale).

Recomandat pentru prevenirea reaparitiei infectiilor cutanate recurente atât la câini, cât si la pisici. Tratamentul piodermatitei si a dermatitei Malasseziene - ca si terapie complementara alaturi de Dermoscent PYO spot si PYO Wipes - reducerea recidivarii acestora si nuin ultimul rând pentru prevenirea aparitiei tegumentului „uscat” si pentru asigurarea unui ph fiziologic la nivel tegumentar.

Mod de utilizare

Aplicati, samponati, lasati sa actioneze pentru 2 minute iar apoi limpeziti. Se poate utiliza odata sau de mai multe ori pe saptamana. A nu se inghiti, a se evita contactul cu ochii. Pentru utilizare externa, numai pentru uz veterinar.

Produsul asigura un efect imediat vizibil dupa aplicare, tradus prin eliminarea aspectului de piele „murdara”, actioneaza ca un adevarat „antiseptic” la nivelul leziunilor, asigura echilibrul florei cutanate, detine efect calmant. Pe termen lung asigura eliminarea recidivelor afectiunilor cutanate,inlatura riscul instalarii unei rezistente bacteriene si mentine sanatatea ecosistemului cutanat, evita deshidratarea cutanata (vs. alte sampoane care contin detergenti si sapunuri puternice). Nu irita si nu exercitain urma utilizarii efect de deshidratarea tegumentara. Este lipsit de adaos de sapun si parfum! Eficacitate clinica dovedita prin studii clinice!

Ambalare

Produsul se prezinta ambalatintr-un recipient de 200 ml cu capac, care pastreaza prospetimea ingredientelor naturale active.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers