Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Oncovet II pudra 240g

557.00 lei
  • Cod produs: oncovet-II-pudra-240g
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)


Oncovet II Pudra este un supliment alimentar sub forma de pulbere, pentru caini si pisici de orice varsta. Produsul este indicat in afectiunile oncologice, la animalele de companie cu deficiente nutritionale dificil de compensat.

In cazul acestora, functiile normale ale organismului sunt puternic compromise, necesitand un adjuvant antioxidant si nutritiv in vederea eliminarii celulelor tumorale. De asemenea, este benefic pe parcursul curelor de chimio- si radioterapie, precum si inainte si dupa operatiile chirurgicale.

Datorita aminoacizilor (arginina, lizina, prolina) si vitaminelor incluse (B3, C, D3, K3), formula amelioreaza efectele secundare ale acestor tratamente, intareste sistemul imunitar si reduce riscul aparitiei recidivelor. Se recomanda asocierea cu produsul Oncovet I.

Compozitie: Proteine din zer, L-prolina, L-lizina, L-arginina, niacinamida (vitamina B3), ascorbat de sodiu (vitamina C), vitamina D3, vitamina K3, acid lipoic, gluconat de magneziu, chelat zincat de metionina, excipienti.

Pentru animalele de talie mica: 0.6 g/2 kg greutate corporala, de 2 ori pe zi.

Pentru animalele de talie medie sau mare: 3 g/10 kg greutate corporala, de 2 ori pe zi.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers