You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

PetPhos

Pet Phos Felin este unsupliment vitamino-mineral pentru pisici adulte, pisoi in crestere,pisici gestante sau in perioada de lactatieProprietati :Vitaminele A si D 3 , calciul, fosforul, iodul si magneziul, manganul joaca un rol important in sinteza p..
71.00 lei
Pet Phos Felin Special Pelage 36 tablete este un supliment vitamino - mineral pentru sanatatea pielii si blanii pisicilor.Proprietati:Vitamina A este estentiala pentru reinoirea epiteliului si joaca un rol important in procesul de keratogeneza si in ..
50.00 lei
Supliment vitamino - mineral pentru caini adulti, catei in crestere si catele in lactatie. Proprietati : Vitaminele A si D 3 , calciul, fosforul, iodul si magneziul, manganul joaca un rol important in sinteza proteica si in mineralizarea os..
54.00 lei

Available Options

Pet Phos Canin Special Pelage 450 tablete este un supliment de vitamine pentru protejarea pielii si sanatatea blanii la caini.Compozitie: minerale, produse si subproduse din carne, drojdie (Saccharomyces cerevisiae), grasimi.Proprietati:Acizii g..
368.00 lei

Available Options

Pet Phos Canin Special Pelage 50 tablete este un supliment de vitamine pentru protejarea pielii si sanatatea blanii la caini.Compozitie: minerale, produse si subproduse din carne, drojdie (Saccharomyces cerevisiae), grasimi.Proprietati:Acizii gr..
57.00 lei
Supliment dietetic cu minerale si vitamine pentru cateii in crestere si catele in perioada de lactatie (greutatea adult sub 25 de kg) hranite cu mancare preparata in casa.Supliment dietetic cu minerale si vitamine pentru cateii in crestere si catele ..
68.00 lei
Pet Phos Croissance Ca/P=2 500 tablete este un supliment dietetic cu minerale si vitamine pentru cateii in crestere si catele in perioada de lactatie (greutatea adult sub 25 de kg) hraniti cu mancare preparata in casa.Compozitie: minerale, carne si s..
244.00 lei
Pet Phos Croissance Special Grand Chien 100 tablete supliment de vitamine si minerale pentru cateii in crestere si pentru catelele care alapteaza. (Greutatea adultului peste 25 de kg.)Pet Phos Croissance Special Grand Chien 100 tablete este un suplim..
336.00 lei
Pet Phos Feline Senior este un supliment vitamino - mineral pentru pisici senioare.Compozitie: minerale taurinaarginina levuri colinaProprietati:asigura un complex natural de antioxidanti cu rol in protectia membranelor celulare impotriva radicalilor..
48.00 lei
Rezultate de la 1 la 9 din 9 (1 pagini)