You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

msd

Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru pisici între 1.2 și 2.8 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptămân..
82.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru pisici între 2.8 și 6.25 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptămâ..
85.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru pisici între 6.25 și 12.5 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptăm..
90.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru câini între 2 și 4.5 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptămâni d..
80.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Despre Bravecto Bravecto pentru câini între 2 și 4.5 kg este un produs antiparazitar de uz intern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 1..
76.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru câini între 4.5 și 10kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptămâni d..
81.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Despre Bravecto Bravecto pentru câini între 4.5 și 10kg este un produs antiparazitar de uz intern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 1..
80.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru câini între 10 și 20kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptămâni du..
85.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Despre Bravecto Bravecto pentru câini între 10 și 20kg este un produs antiparazitar de uz intern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12..
85.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru câini între 20 și 40kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptămâni du..
93.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Despre Bravecto Bravecto pentru câini între 20 și 40kg este un produs antiparazitar de uz intern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12..
90.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Bravecto Bravecto pentru câini de peste 40kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 săptămâni după ..
107.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Despre Bravecto Bravecto pentru câini de peste 40kg este un produs antiparazitar de uz intern ce conține fluralaner, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentru o perioadă de 12 să..
101.00 lei
Rezultate de la 1 la 13 din 13 (1 pagini)