You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

krka

DEHINEL PLUS - 1 COMPRIMATCompozitie: 1 comprimat contine: Febantel 150 mg, Embonat de pirantel 144 mg, Praziquantel 50 mgIndicatii:tratamentul infestatiilor mixte cu ascarizi, nematode si cestode la specia canina:Ascarizi: Toxocara canis (..
5.50 lei
Tabletă antiparazitara Milprazon pentru câini între 5-25 kg Prețul tabletei antiparazitare Milprazon pentru câini intre 5-25 kg este per comprimat (tabletă).Indicații Milprazon pentru câini între 5-25 kg Tratamentul infestațiilor mixte determi..
27.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Milprazon pentru caini de pana la 5 kg. Tratamentul infestațiilor mixte determinate de cestode adulte și nematode din speciile următoare: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoid..
13.00 lei
Tabletă antiparazitara Milprazon pentru pisici între 2-8 kgPREȚUL TABLETEI ANTIPARAZITARE MILPRAZON PENTRU PISICI ÎNTRE 2-8 KG ESTE PER COMPRIMAT (TABLETĂ)INDICAȚII MILPRAZON PENTRU PISICI DE 2 - 8KGTratamentul infestațiilor mixte determinate de cest..
27.00 lei
Tabletă antiparazitara Milprazon pentru pisici sub 2 kgPREȚUL TABLETELOR ANTIPARAZITARE MILPRAZON PENTRU PISICI SUB 2 KG ESTE PER COMPRIMAT (TABLETĂ)INDICAȚII MILPRAZON PENTRU PISICI DE P NĂ LA 2KG Tratamentul infestațiilor mixte determinate de c..
11.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo S Fypryst Combo S pentru caini intre 2-10 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa ..
29.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo M Fypryst Combo M pentru caini intre 10-20 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa..
31.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo L Fypryst Combo L pentru caini intre 20-40 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa..
40.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo XL Fypryst Combo XL pentru caini intre 40-60 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprin..
46.00 lei
Rezultate de la 1 la 9 din 9 (1 pagini)