You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

krka

Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Milprazon pentru pisici de 5 - 25kg Tratamentul infestațiilor mixte determinate de cestode adulte și nematode din speciile următoare: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides s..
27.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Milprazon pentru pisici de 2 - 8kg Tratamentul infestațiilor mixte determinate de cestode adulte și nematode din speciile următoare: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides sp..
13.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Milprazon pentru pisici de 2 - 8kg Tratamentul infestațiilor mixte determinate de cestode imature și adulte și nematode din speciile: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus multiocularis, Ancycl..
27.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Milprazon pentru pisici de până la 2kg Tratamentul infestațiilor mixte determinate de cestode imature și adulte și nematode din speciile: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus multiocularis, An..
11.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo S Fypryst Combo S pentru caini intre 2-10 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa ..
28.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo M Fypryst Combo M pentru caini intre 10-20 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa..
30.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo L Fypryst Combo L pentru caini intre 20-40 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa..
37.00 lei
Prețul este per pipetăDespre Fypryst Combo XL Fypryst Combo XL pentru caini intre 40-60 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprin..
44.00 lei
Rezultate de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)