You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Supliment pentru articulatii, Condrovet Force HA,240 comprimate

580.00 lei
  • Producător Bioiberica
  • Cod produs: condrovetforceha240
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Condrovet Force HA, 120 comprimate este un supliment nutriţional recomandat câinilor cu probleme articulare. Condroitin sulfatul este o componentă cheie a matricei cartilajului şi este responsabil pentru o hidratare corespunzătoare. Este esenţial pentru menţinerea elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiei, reducând degenerarea. Glucozamina clorhidrat creşte sinteza componentelor matriciale prin condrocite. Prin acţiunea sinergică a condroitin sulfatului şi a glucozaminei se asigura o dublă condroprotectie. Lichidul sinovial din articulaţii este compus în principal din acid hialuronic. Această moleculă, prin proprietăţile sale lubrefiante, oferă mobilitate articulaţiilor.

În unele afecţiuni articulare, calitatea lichidului sinovial poate fi afectată, iar prin scăderea concentraţiei de acid hialuronic se reduc flexibilitatea şi mobilitatea articulară. Hyaljoint DS®, datorită conţinutului în acid hialuronic, contribuie la menţinerea corespunzătoare a lichidului sinovial, lucru esenţial în refacerea mobilităţii articulare.

Indicatii

  • la câinii cu osteoartrită şi procese degenerative ale cartilajelor articulare, datorită vârstei înaintate, efortului fizic şi unei greutăţi corporale excesive
  •  la rasele de câini de talie mare, cu grad mare de displazie a şoldului, pentru limitarea apariţiei osteoartritei. In aceste cazuri, medicul veterinar ar trebui să evalueze necesitatea unei corecţii chirurgicale
  •  după intervenţii chirurgicale sau traumatisme, pentru asigurarea unei mai bune recuperări a animalelor

Mod de administrare
Condrovet Force HA este uşor de administrat datorită palatabilităţii tabletelor. Poate fi administrat înainte, în timpul sau după masă, cât şi amestecat cu hrană. Datorită formei sale, tableta poate fi împarţită pentru a uşura administrarea la animalele de talie mică.
Caini mici     0-10kg    1 tableta/zi
Caini medii 10-20kg   2 tablete/zi
Caini mari   20-40kg   3 tablete/zi
Caini peste    40kg      4 tablete/zi

Conditii de depozitare
Este recomandata pastrarea intr-un loc uscat si racoros.


Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers