Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dieta Royal Canin Urinary UC Low Purine Dog Dry 14kg

Cod produs: : royal-canin-urinary-UC-low-purine-dog-14kg
420.20 lei / 14 kg
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)


Produse conexe


Royal Canin Urinary U/C Dog Low Purine este o hrană dietetică integrală pentru câini de > 1 an, conținut proteic redus în purină, compatibil cu sistemul renal, previne formarea pietrelor de cistină în rinichi.

Royal Canin Urinary U/C Dog Low Purine este o hrană dietetică integrală pentru câini de > 1 an, conținut proteic redus în purină, compatibil cu sistemul renal, previne formarea pietrelor de cistină în rinichi.

Indicații:

Concomitent cu terapia leishmaniozei, în care sunt utilizați inhibitori ai xantin-oxidazei (de exemplu, alopurinol)
Ca hrană constantă pentru câinii adulți din anumite rase cu predispoziție la formarea de calculi urinari din cauze metabolice (precum dalmațienii)
Pentru prevenirea recidivării pietrelor urinare formate din cauze metabolice (urați, xantină, cistină)

Contraindicații:

-În tratamentul medicamentos pentru reducerea acidității

-Cățelele gestante și care alăptează - pui


Caracteristicile produsului:

Prevenirea formării de urați: Proteinele selectate cu conținut redus de purină (de exemplu, din făina de grâu, ou) în combinație cu PH-ul alcalin al urinei, contribuie la reducerea riscului de apariție a uraților urinari.
Previne formarea cistinei: Compoziția hranei URINARY U/C previne formarea pietrelor de cistină.
Barieră pentru piele: Conținutul foarte ridicat de biotină, niacină și acid pantotenic, în combinație cu zincul și cu acidul linoleic, ajută la reducerea pierderii de lichid prin piele și sprijină funcția de barieră naturală a pielii.
Protecție prin antioxidanți: Complexul de antioxidanți sinergici (vitamina E, vitamina C, taurină, luteină) protejează celulele organismului de atacul factorilor agresivi din exterior.


Mai multe informații:
Stâpânii animăluțelor afectate trebuie să le administreze acestora în mod exclusiv hrana URINARY U/C, altfel eficacitatea produsului este limitată.

Durata tratamentului:
Pentru pietre de urați: cel puțin 6 luni. În cazul dezechilibrelor metabolice constante, hrana dietetică poate fi administrată pe durata întregii vieți.
Pentru calculii de cistină: până la un an, ca tratament provizoriu. Pe parcursul terapiei, dieta trebuie verificată prin control veterinar regulat.

Ingrediente
orez, făină de porumb, făină de grâu, ou uscat, grăsimi animale, gluten de grâu*, minerale, tărâțe de porumb, lignoceluloză, ulei de pește, ulei de soia, fructooligozaharide, ulei de limba mielului, gălbenele (sursă de luteină).


Aditivi
Aditivi nutriționali:
vitamina A (25.000 UI/kg), vitamina D3 (800 UI/kg), fier (41 mg/kg), iod (2,9 mg/kg), cupru (12 mg/kg), mangan (55 mg/kg), zinc (207 mg/kg), seleniu (0,1 mg/kg) - conservanți - antioxidanți.
*L.I.P. (proteine ușor digerabile): proteine selecționate, ușor digerabile, cu valoare biologică ridicată.

Important: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui 


Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers