You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Solfac EW 50, 5 x 5ml

36.00 lei
  • Producător Bayer AH
  • Cod produs: solfacew
  • Disponibilitate: în limita stocului disponibil
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Solfac EW 50 este un insecticid piretroid concentrat, cu spectru larg de actiune, foarte eficace impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari, viespi) si taratoare (capuse, purici, plosnite, gandaci).
Este conditionat sub forma de macro-emulsie in dispersie apoasa, fapt ce-i confera eficacitate sporita, usurinta in formarea amestecului de lucru si rezidualitate ridicata in conditii de siguranta pentru aplicator.

Mod de utilizare:
Aplicarea Solfac EW 50 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie, fiind posibila aplicarea acestuia si la interior si la exterior: in interior se va insista cu precadere pe locurile unde daunatorii se ascund sau se odihnesc (crapaturi, grinzi, tocurile usilor si ferestrelor), iar la exterior se va pulveriza la baza incintelor ce se doresc a fi protejate, pe peretii exteriori, dar si pe vegetatia existenta pe o raza de 20-50m.

Doza de aplicare:

  • Insecte taratoare (gandaci de bucatarie, plosnite, purici, etc): se dilueaza 5 ml Solfac EW 50 in 500 ml apa si se aplica pe suport (pereti, podele, vegetatie, sol, gazon, etc) cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta, pe o suprafata de 10-12 m². In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei.
  • Insecte zburatoare (tantari, muste, molii, etc): 3-12 ml Solfac EW 50 se dilueaza in 500 ml apa, pentru o suprafata de 10 m². Pentru o actiune eficienta impotriva tantarilor, se va insista - in cazul plantelor cu frunze si a copacilor - pe suprafata neexpusa soarelui (aplicare "sub frunza").
  • Capuse: 5 ml Solfac EW 50 se dilueaza in 500 ml apa pentru o suprafata de 5-6 m². Pentru o actiune eficienta impotriva capuselor este obligatoriu ca iarba sa fie tunsa la 2-3 cm, in caz contrariu eficacitatea produsului este mult diminuata. Dupa aplicare este recomandat, pe cat posibil, limitarea accesului animalelor de casa si a copiilor pe suprafata tratata pentru cca. 48 ore.
vasilica sabareanu
24/09/2019
Foarte bun , pentru gandaci si plosnite . Usor de folosit . Ieftin si bun .

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers