You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Greenpoint

Sensitive Snack este Ideal pentru câinii cu sensibilități dermatologice sau digestive.BeneficiiCu monoproteină de origine animală – somonulCu acizi grași esențiali omega 3 și 6 pentru susținerea unei pieli sănătoase și a unei blăni frumoaseCu probiot..
17.00 lei
Advance dog appetite control snack este un biscuit gustos care ajuta la controlul apetitului cainelui dumneavoastra multumita continutului ridicat de fibre cu efect de satietate ce ajuta la reducere consumului voluntar de alimente.Pentru un efect pro..
17.00 lei
Advance Dog Dental Stick ajuta la indepartarea tartrului prin: efect mecanic, elimina resturile alimentare, protectia danturii – combate formarea placii bacteriene, pirofosfati – combate formarea tartrului.IngredienteCereale si derivate de origine ve..
17.00 lei
Advance Dog Dental este pentru caini cu greutatea cuprinsa intre 3 kg si 10 kg Ajuta la indepartarea tartrului prin: -efect mecanic – elimina resturile alimentare; -protectia danturii – combate formarea placii bacteriene; -pirofosfati – combate forma..
12.00 lei
Advance Dog Articular este un baton gustos care contribuie la ingrijirea zilnica a articulatiilor si a oaselor multumita unei combinatii eficiente de: – glucozamina, condroitina si colagen stimuleaza metabolismul cartilajelor, ajutand la incetinirea ..
17.00 lei
Advance Dog Maxi Light este hrana cu numar scazut de calorii pentru caini de talie mare - Advance Dog Maxi LightBeneficiiCu un nivel ridicat de proteine, dar scăzut în calorii – pentru controlul greutății fără pierdere de masă musculară.Conținut..
280.00 lei
Advance Bulldog Francez este o hrană completă superpremium care a fost formulată în mod special pentru satisfacerea nevoilor nutriţionale ale Bulldogului Francez, după primul an de viaţă:• Încorporează ingrediente specifice funcţionale şi un nivel mo..
220.00 lei
Advance Dog Mini Adult este hrana superpremium completă și perfect echilibrată concepută special pentru câinii de talie mare.BeneficiiCu imunoglobuline active – proteine naturale ce ajută la menținerea sănătății intestinale.Cu pui și orez ingred..
210.00 lei
Advance Dog Mini Adult este hrana superpremium completă și perfect echilibrată concepută special pentru câinii de talie mică.BeneficiiCu imunoglobuline active – proteine naturale ce ajută la menținerea sănătății intestinale.Cu pui și orez ingrediente..
68.00 lei
Advance Dog Mini Adult este hrana superpremium completă și perfect echilibrată concepută special pentru câinii de talie mică (de la 8 luni și până la 8 ani/până la 10 kg greutatea adultului).BeneficiiCu imunoglobuline active – proteine naturale ..
139.00 lei
Advance intolerant care este o dieta completa ce ajuta, sustinand functiile pielii, in cazurile de dermatite si caderi excesive ale parului precum si pentru reducerea alergiei cauzate de ingredientele si nutrientii cel mai des folositi in hrana catei..
283.00 lei
Advance intolerant care este o dieta completa ce ajuta, sustinand functiile pielii, in cazurile de dermatite si caderi excesive ale parului precum si pentru reducerea alergiei cauzate de ingredientele si nutrientii cel mai des folositi in hrana ..
78.00 lei
Advance Dog Gastro Enteric este o dieta completa si echilibrata pentru caini cu probleme gastrointestinale acute si cronice.Indicatii:Enterite, gastriteDiareePancreatităInsuficiența pancreasului exocrinHiperlipidemiePatologie intestinală inflamatorie..
246.00 lei
Advance Dog Gastro Enteric este o dieta completa si echilibrata pentru caini cu probleme gastrointestinale acute si cronice.Indicatii:Enterite, gastriteDiareePancreatităInsuficiența pancreasului exocrinHiperlipidemiePatologie intestinală inflama..
67.00 lei
Advance Dog Diabetes, aduce o dieta echilibrata, conceputa special pentru mentinerea sanatatii cainilor diabetici sau cu probleme gastrointestinale. Este formulată în vederea reglării nivelului glucozei din sânge (diabet mellitus) și pentru compensar..
224.00 lei
Advance Dog Diabetes, aduce o dieta echilibrata, conceputa special pentru mentinerea sanatatii cainilor diabetici sau cu probleme gastrointestinale. Este formulată în vederea reglării nivelului glucozei din sânge (diabet mellitus) și pentru compensar..
66.00 lei
Advance Articular Care este dieta completă și echilibrată formulată să ofere un suport nutrițional în vederea recuperării și tratamentului medical al câinilor cu diverse boli articulare.Indicatii:Probleme corelate cu osteoartrita și tratamentul preve..
307.00 lei
Advance Renal este o dietă completă formulată cu un nivel restricționat al aportului proteic dar cu proteine de înaltă calitate, cu un aport scăzut de fosfor.Indicatii:Insuficiența renalăPatologie cronică renalăUrolitiază cu oxalat de calci..
87.00 lei
Advance Dog Sensitive hrana superpremium completă și perfect echilibrată concepută special pentru câinii cu sensibilitate digestivă.IngredienteCarne de miel 17%, porumb, proteine de promb, orez 14%, grăsimi animale (stabilizate cu un complex de tocof..
206.00 lei
Advance Sensitive medium/maxi, Hrană superpremium concepută special pentru câinii adulți, de talie medie sau mare, cu sensibilitate digestivă.sursă monoproteică de origine animală – somonul este singura sursă de proteină animalăhrană extrem de u..
229.00 lei
Advance Renal este o dietă completă formulată cu un nivel restricționat al aportului proteic dar cu proteine de înaltă calitate, cu un aport scăzut de fosfor.Indicatii:Insuficiența renalăPatologie cronică renalăUrolitiază cu oxalat de calciuCris..
294.00 lei
Advance Dog German Shepherd hrana superpremium completă și perfect echilibrată concepută special pentru câinii aduți de rasa ciobănesc german.BeneficiiCu carne de curcan și orez ca imgrediente principale – sunt excelente surse de proteine și carbohid..
260.00 lei
Advance Sensitive Medium Maxi hrana superpremium concepută special pentru câinii adulți, de talie medie sau mare, cu sensibilitate digestivă.IngredienteSomon (18%),porumb, proteine din porumb, orez(14%), proteine deshidratate de somon, grăsimi animal..
229.00 lei
Advance Dog Maxi Junior hrana superpremium completă și perfect echilibrată, concepută special pentru câinii de talie mare (de la 12 luni la 24 de luni și peste 30 kg la vârsta adultă).IngredienteCarne de pui 17 %, gluten din porumb, proteine deshidra..
250.00 lei
Rezultate de la 1 la 24 din 46 (2 pagini)