You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Optixcare

Optixcare EYE LUBE 20 g, este un gel hidrofilic cu carbomer și eliberare susținută, îmbogățit cu hialuronat de sodiu cu proprietăți hrănitoare și hidratante. Oferă o protecție de lungă durată a corneei în cazurile moderate și severe de cheratoconjunc..
75.00 lei
Optixcare EYE LUBE 20 g, este un gel hidrofilic cu carbomer și eliberare susținută. Oferă o protecție de lungă durată a corneei în formele ușoare de cheratoconjunctivita sicca, dar și în timpul anesteziei. Ajută la menținerea hidratării suprafețelor ..
66.00 lei
Optixcare EYE CLEANER, 100ml este o soluție delicată care îndepărtează eficient secrețiile oculare și petele din jurul ochilor. Fără adaos de substanțe chimice dăunătoare sau antibiotice. Soluție de curățare pentru problemele cronice datorate lăcrimă..
43.00 lei
Optixcare EYE HEALTH: este o soluție topică, nutritivă, pe bază de antioxidanți.Ajută la protejarea suprafețelor ochilor împotriva stresului oxidativ.Preparat sub formă de gel, pe bază de carbomer, care conține 4 antioxidanți unici.Ajută la protejare..
72.00 lei
Rezultate de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)