You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Vetexpert

Supliment PlaqueOFF 40 g - Supliment nutritiv destinat preventiei si tratarii placii bacteriene si a tartrului la caini si pisici.Compozitie:Ascophyllum, Nodosum, Minerale si oligoelemente, Vitamine: C, E, A, D, Fibre, PolizaharidelinguritaDozare:Pis..
73.00 lei
Supliment PlaqueOFF 40 g - Supliment nutritiv destinat preventiei si tratarii placii bacteriene si a tartrului la caini si pisici.Compozitie:Ascophyllum, Nodosum, Minerale si oligoelemente, Vitamine: C, E, A, D, Fibre, PolizaharidelinguritaDozare:Pis..
99.00 lei
Produs dermatocosmetic destinat ingrijirii cainilor si pisicilor cu pielea sensibila, predispusi la a dezvolta dermatite (superficiale sau profunde) de origine bacteriana sau fungica.Datorita proprietatilor sale antiseptice si de calmare, samponul po..
74.00 lei
Urinovet Dog Caine 400mg - 30 Tablete este indicat pentru suportul functionarii normale a sistemului urinar la caini.Recomandari:-pentru pacientii care sufera sau sunt predispusi la afectiuni sau infectii acute ale tractului urinar-pentru pacien..
94.00 lei
Urinovet Cat Pisica 770mg - 45 Capsule Twist OFF este indicat pentru suportul functionarii normale a sistemului urinar la pisici.Recomandari:-pentru pacientii care sufera sau sunt predispusi la afectiuni ale tractului urinar inferior(sindromul u..
147.00 lei
URINOVET CAT DILUTION - 45 CAPSULE - se recomanda pentru pacientii care sufera sau sunt predispusi la afectiuni sau infectii acute ale tractului urinar, pentru pacientii care sunt sub tratament pentru urolitiaza indiferent de tipul de calcu..
169.00 lei
Sampon Dermatocosmetic dedicat animalelor a caror piele si blana este afectata de exces de sebum.Proprietati:•    Benzoyl peroxid are efect anti-seboreic si antibacterian la nivelul pielii•    Alantoina activeaza ca agent de calma..
41.00 lei
Sampon dermatocosmetic pentru animale cu piele sensibila, predispusa la iritatii, alergii, uscare excesiva sau intoleranta la alte sampoane.|Poate fi folosit pe animale in crestere.Proprietati: datorita proteinelor de ovaz, ielea este hidratata si el..
37.00 lei
Sampon dermatocosmetic pentru catelusi si pisicute.Contine emolienti si surfactanti activi cu actiune blanda, recmandati in mod special ingrijirii pielii sensibile.Proprietati:Creste elasticitatea pielii si previne uscarea excesiva.Indicatii:catelusi..
34.00 lei
DescriereProdusul se recomanda in tratarea cainilor si pisicilor care sufera de afectiuni dermatologice, cu simptome ce includ piele uscata si exfolianta, caderi excesive de par. Formula mentine nivelul optim  al functiilor dermice, previne usca..
127.00 lei
Rezultate de la 1 la 10 din 10 (1 pagini)