You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Dermoscent Essential 6 Spot-on Caini 10-20kg

21.00 lei / pipetă
 • Producător Dermoscent
 • Cod produs: 21502
 • Disponibilitate: în limita stocului disponibil
  (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Dermoscent Essential 6 Spot-On 10-20 Kg este un produs multifunctional Dermoscent® pentruingrijirea pielii, adaptat la toate tipurile de piele si par al animalelor, chiar si la cele mai fragile si sensibile. Contine ingrediente activeintr-o cantitate optima de acizi grasi polinesaturati si agent activ de biodifuzare, esenta de ulei de rozmarin, levantica, melaleuca, cedru, oregano, ulei de boabe de cânepa si extract planta Azadirachta indica, agenti de calmare si purificare, vitamina E.

ESSENTIAL 6 SPOT-ON a fost testat de catre dermatologi veterinari pentru a se asigura de toleranta si deinalta calitate a produsului,

pentru animalele tale.

Indicatii:

ESSENTIAL 6 SPOT-ON reintegreaza filmul hidrolipidic al pielii animalului si mentine hidratarea optima; favorizeaza balanta eco-sistemului

natural dermic si consolideaza sistemul de aparare al pielii,in special functionarea barierei epidermice; purifica si atenueaza iritatiile; dezodorizeaza respectând mirosul natural al animalului; ajuta atât la atenuarea caderii parului cât si la cresterea acestuia.

Utilizare:

A se aplica o pipetain fiecare saptamâna pentru un tratament initial de doua luni consecutive, urmat de tratament regulat si continuu atâta vreme cât este necesar sau cel putin o pipeta la fiecare 2 saptamâni. A se desparti blanaintre umar si gât pâna pielea este vizibila. A se goli continutul pipetei pe pielein una sau doua picaturi. Datorita capacitatii sale de biodifuzare, ESSENTIAL 6 SPOT-ON difuzeaza pe corpul animalului. A nu se spala animalul 2 zileinainte si 2 zile dupa aplicarea produsului.

Nota: Este incompatibil daca este combinat cu alte produse spot-on.

Precautii

 • Pentru utilizarea externa.
 • A se evita expunerea directa la lumina, umiditate si temperatura ridicata peste 40°C.
 • nu se pastra dupa deshiderea pipetelor.
 • Nu exista date de siguranta penru adminstrarea la pisicute cu vârsta sub 3 luni.
 • A nu se lasa laindemâna copiilor.
 • A nu se inghiti.

Nu sunt păreri legate de acest produs.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers