You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Dermoscent ATOP 7 Spray pentru caini 75ml

82.00 lei
  • Cod produs: dermoscentatop7
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Dermoscent ATOP 7 Spray - 75 ml este un produs de îngrijire a pielii, spray submicronic calmant pentru animale de companie cu piele pruritică sau predispusă la alergii. Atent selectate pentru proprietăţile şi eficienţa lor, ingredientele active 100% naturale calmează iritaţiile pielii şi ajută la regenerarea epidermei. Datorită formulei inovative şi texturii submicronice revoluţionare (particule de la 0.1 la 0.4 µm).

Proprietăţi
Extractul de Capris spinosa, asociat cu alţi agenţi naturali de calmare, calmează eficient pruritul; acizii graşi esenţiali extraşi din uleiul de Azadirachta indica şi uleiul de cânepă, promovează regenerarea pielii, prin îmbunătăţirea funcţiei barierei epidermice; o sinergie optimă de uleiuri esenţiale Cajputi şi Melaleuca având un efect de calmare imediat după primele aplicări.

Indicaţii
Bazat pe ingrediente active 100% naturale, fără efectele secundare ale steroizilor topici, ATOP 7 este un produs de îngrijire indicat pentru pielea pruritică şi predispusă la alergii a animalelor de companie. Poate să fie utilizat fie singur, fie complementar  altor tratamente.

Indicaţii pentru utilizare
A se aplica direct pe zonele iritate ale pielii şi a se lăsa să acţioneze fără a freca. O data sau de mai multe ori pe zi, în funcţie de intensitatea iritaţiei animalului. A se agita înainte de utilizare.

Precauţii

  • Numai pentru utilizare veterinară externă. A nu se înghiţi.
  • A se evita contactul cu plăgi deschise şi membranele mucoase. A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Produsul nu a fost testat pe pisici cu vârsta mai mică de 3 luni. Condiţii de depozitare
  • A se feri de lumină, umiditate şi temperaturi peste 30ºC.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers