Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Dieta Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Dog Dry 2kg

58.00 lei / 2 kg
  • Cod produs: royal-canin-gastro-intestinal-mod-cal-dog-2kg
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)


Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Dog este o hrană de dietă pentru câini adulți supraponderali cu boli gastrointestinale cronice & acute cu un continut redus de calorii.


Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Dog este o hrană de dietă pentru câini adulți supraponderali cu boli gastrointestinale cronice & acute cu un continut redus de calorii.

Indicații:

Pancreatită cronică
Diaree acută sau cronică
Dizbacterie
Boala inflamatorie intestinală (IBD)
Insuficiență pancreatică exocrină (EPI)
Gastrită
Colită
Sindrom de malabsorbție
Probleme de digestie / maldigestie


Contraindicații:
Cățele gestante sau care alăptează - căței


Caracteristici specifice ale produsului:
Siguranță digestivă ridicată: proteine cu grad ridicat de digestabilitate care redus procesul de fermantare din intestine. Fibre fermentabile (FOS) sprijină echilibrul florei intestinale.
Nivel caloric moderat: conținutul moderat de grăsimi permite o hrănire (pe termen lung) a câinilor cu tendință spre îngrășare.
Toleranță ridicată: câinii cu probleme digestive suferă adesea de apetit redus și scădere în greutate. O hrană cu palatabilitate ridicată îmbunătățește apetitul și ajută astfel la vindecare.
EPA/DHA: acidul eicosapentaenoic(EPA) și acidul docosahexaenoic(DHA) sunt acizi grași cu lanț lung de tip Omega-3. Aceștia ajută la reducerea procesului inflamator din intestine.

Ingrediente
orez, proteine de pasăre (uscate), porumb, proteine animale (hidrolizate), grăsimi animale, pulpă de sfeclă roșie, ouă uscate, lignoceluloză, minerale, drojdie, ulei de soia, ulei de pește, fructo-oligozaharide, psyllium (coji și semințe), hidrolizat de drojdie (sursă de mannan-oligozaharide), pudră din flori de tagetes(sursă de luteină).
Aditivi
Aditivi nutriționali:
vitamina A (11.600 IE/kg), vitamina D3 (1.000 IE), fier (43 mg/kg), iod (3,3 mg/kg), cupru (9 mg/kg), mangan (56 mg/kg), zinc (185 mg/kg), seleniu 0,08 (mg/kg).
Conservanți:
antioxidanți.

Important: Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers