Intră în cont, astfel vei avea acces la toate serviciile și ofertele thepetclub Login
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hrana uscata Royal Canin Mini Urinary Care 8kg

Cod produs: : royal-canin-mini-urinary-care-8kg
233.20 lei / 8 kg
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Hrana ROYAL CANIN® Urinary Care Mini este recomandată câinilor predispuși sensibilităților urinare care au o greutate de maxim 10 kg.

Problemele aparatul urinar sunt adesea parte dintre sensibilitățile câinilor. În cazul în care câinele dumneavoastră nu bea suficientă apă, urina sa poate deveni prea concentrată. Mineralele din urină pot forma apoi cristale care în cele din urmă duc la apariția calculilor urinari dureroși. Adaptând nutriția câinelui dumneavoastră, îl puteți ajuta să își protejeze aparatul urinar, reducând riscul de formare a pietrelor urinare. Aceasta înseamnă mai puține griji și o viață mai liniștită!

Hrana ROYAL CANIN® Urinary Care Mini este recomandată câinilor predispuși sensibilităților urinare care au o greutate de maxim 10 kg.

Formula crochetelor este special concepută pentru a stimula câinele să bea mai multă apă. Aportul suplimentar de apă are un efect dublu. În primul rând, curăță vezica urinară a câinelui iar în al doilea rând, diluează urina, creând un mediu nefavorabil formării de cristale și calculi.

Toate tipurile de hrană ROYAL CANIN® sunt complete din punct de vedere nutrițional și conțin 100% din proteinele, lipidele, fibrele, vitaminele și mineralele de calitate de care câinele dumneavoastră are nevoie pentru o bună stare generală pe tot parcursul vieții.

Gama noastră nutrițională Urinary Care este disponibilă în două variante: crochete crocante și pate delicios la plic. Fiecare formulă oferă aport nutrițional complet dar pentru beneficii optime se recomandă mixarea lor, acestea fiind perfect complementare. De ce să nu încercați pateul ca topping delicios la crochete?

Nu este nevoie să ne credeți pe cuvânt, ROYAL CANIN® Urinary Care Mini a demonstrat rezultate de succes. Testat științific în canisele ROYAL CANIN®, acest produs a demonstrat o creștere cu 21% a diluției urinei.


Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers