You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Hrană umedă câini adulți, Piper, cu Vânat și Dovleac400

7.00 lei
  • Producător Piper
  • Cod produs: PP-adult-vanat-dovleac-can400
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Combinația dintre carnea de vânat și dovleac, oferă câinelui tău o alimentație completă, bogată în nutrienți esențiali (proteine, grăsimi, carbohidrați), vitamine, minerale și oligoelemente.
Calitățile nutritive ale acestui aliment sunt completate de un gust și savoare, care îl fac acceptat chiar și de către exemplarele mofturoase sau cu apetit capricios.
Carnea de vânat este o sursă importantă de proteine cu o valoare biologică înaltă, viatmine din grupul B și Seleniu. Totodată furnizează câinelui cantități crescute de lizină și leucină (aminoacizi esențiali).
Dovleacul îi asigură câinelui mixul de fibre alimentare (solubile și insolubile), care favorizează desfășurarea normală a proceselor de digestie și mențin echilibrul florei intestinale.
De asemenea este o sursă importantă de carbohidrați ușor digerabili, a căror metabolizare furnizează câinelui energia necesară activităților zilnice.
Uleiul din semințe de in, bogat în acizi grași nesaturați Omega 3 și 6, contribuie la menținerea unui nivel optim al acestor nutrieti esențiali pentru menținerea sănătății pielii și pentru o blană lucioasă și strălucitoare.
Produsul nu are în compoziție soia, potentatori de gust, coloranți sau conservanți artificiali, potențial periculoși pentru sănătatea câinelui tău.

  • Varietate: premium cu carne de vanat si dovleac.
  • Recomandat: pentru îmbunătăţirea si diversificarea alimentaţiei zilnice a tuturor cainilor indiferent de talie, varsta si activitate fizica.
  • Lista ingredientelor: carne și derivate din carne 60% (carne de vanat min. 4%), sos de carne, legume (dovleac 4%), uleiuri și grăsimi (ulei de in. 0,2%), minerale.
  • Constituienti analitici: Proteină bruta: 10 %, Grăsime bruta: 7 %, Cenușă bruta: 2.5 %, Fibre alimentare: 0.8 %, Umiditate 78 %, calciu 0.3 %, fosfor 0.25 %.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers