You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Hrană umedă câini adulți, Piper, cu Inimi de Pui și Orez Brun150

5.00 lei
  • Producător Piper
  • Cod produs: PP-adult-inimi-pui-orez-brun150
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Opțiuni disponibile

Hrană umedă premium, formulată special pentru a acoperi integral cerințele nutriționale și energetice ale câinilor adulți, indiferent de talie și cu activitate fizică normală.
Alimentul este preparat din cele mai bune ingrediente naturale.
Datorită conținutul bogat în substanțe energetice și nutrienți esențiali de înaltă calitate a cărnii de vită, acest aliment poate fi folosit cu succes în suplimentarea rației zilnice a câinilor activi, cu activitate fizică intensă.
Carnea de vită a fost pregătită atent, pentru a-i menține calitățile nutritive, savoarea și aroma atât de apreciată de câini.
În procesul de preparare nu au fost incluse ingrediente greu digerabile sau cu un potențial alergenic crescut, cum ar fi: soia, cereale sau tărâțe
De asemenea hrana este îmbogățită cu ulei din semințe de in (excelentă sursă de acizi grași esențiali Omega 3 și 6).
Produsul nu are în compoziție soia, potentatori de gust, coloranți sau conservanți artificiali, potențial periculoși pentru sănătatea câinelui tău.

  • Varietate premium cu inimi de pui și orez brun.
  • Recomandat pentru imbunătătirea și diversificarea alimentației zilnice a tuturor câinilor indiferent de talie, vârstă și activitate fizică.
  • Lista ingredientelor: carne și derivate din carne 60% (inima de pui 4%), sos de carne, cereale (orez brun 4%), uleiuri și grăsimi (ulei de in. 0,2%), minerale.
  • Constituienti analitici: Proteină bruta: 10 %, Grăsime bruta: 7 %, Cenușă bruta: 2.5 %, Fibre alimentare: 0.8 %, Umiditate 78 %, calciu 0.3 %, fosfor 0.25 %.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers