You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Pipeta antiparazitara vectra 3D pentru caini de +40kg

79.00 lei / pipetă 66.00 lei / pipetă
  • Cod produs: VECTRA3D+40
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Prețul pipetelor antiparazitare Vectra 3d pentru caini peste 40 kg este per pipetă.

Indicații pipeta Vectra 3D pentru câini peste 40kg

Pipetele Vectra 3D pentru câini de peste 40 de  kilograme sunt destinate infestațiilor cu purici, căpușe, muște de nisip sau grajd și țânțari.

Purici:

Tratamentul şi prevenirea infestaţiei cu purici (Ctenocephalides felis şi Ctenocefalides canis). Tratamentul previne infestarea cu purici timp de o lună. De asemenea previne înmulţirea puricilor timp de două luni după aplicare, prin inhibarea eclozării ouălor (activitate ovocidă) şi prin inhibarea apariţiei adulţilor din ouăle depuse de puricii adulţi (activitate larvicidă). Produsul medical veterinar poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament pentru dermatita alergică provocată de purici.

Căpuşe:

Produsul medical veterinar are o eficacitate acaricidă şi repelentă persistentă împotriva infestaţiei cu căpuşe (Rhipicephalus sanguineus şi Ixodes ricinus timp de o lună, iar pentru Dermacentor reticulatus până la trei săptămâni). Dacă în momentul aplicării sunt prezente căpuşe, este posibil ca acestea să nu moară în primele 48 de ore, dar acestea pot muri în decurs de o săptămână. Pentru îndepărtarea căpuşelor este recomandat să se utilizeze un dispozitiv corespunzător

Flebotomi (musca de nisip), ţânţari şi musca de grajd:

Tratamentul oferă o acţiune repelentă persistentă. Previne înţepăturile flebotomilor (Phelbotomus perniciosus), ţânţarilor (Culex pipiens, Aedes aegypti) şi muştelor de grajd (Stomoxys calcitrans) timp de o lună de la aplicare. Tratamentul oferă de asemenea o activitate insecticidă persistentă timp de o lună împotriva ţânţarilor (Aedes aegypti) şi a muştelor de grajd

Contraindicații:

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare din excipienţi.
A nu se administra la pisici. Datorită fiziologiei unice a acestora şi a incapacităţii de a metaboliza permetrinul, acest produs medical veterinar nu trebuie administrat la pisici. Dacă este aplicat la pisici sau este ingerat de către o pisică, acest produs medical veterinar poate avea efecte nocive.

Reacții adverse:

S-au raportat eritem, prurit sau alte semne de disconfort la locul de aplicare, care dispar în mod spontan, în mai puţin de 24 de ore de la administrarea produsului. De asemenea s-au raportat reacţii gastrointestinale, cum ar fi voma sau diareea.

Specii țintă:

Câini

Posologie și mod de administrare:

Administrare spot-on. Trebuie avut grijă ca produsul medicinal veterinar sa fie aplicat pe pielea intactă
Doza minimă recomandată este de 6.4 mg dinotefuran/kg greutate corporală, 0.6 mg piriproxifen/kg greutate corporală. şi 46.6 mg permetrin/kg greutate corporală., ceea ce este echivalent cu 0.12 ml de produs medicinal veterinar/ kg greutate corporală.

Antiparazitare
Antiparazitare Antiparazitare externe
Bucăți în set 1 pipetă
Durată protecție 4 săptămâni
Gamă produse Vectra 3D
Greutate > 40kg
Mod de administrare Spot on
Tip produs pipetă

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers