You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Pipeta antiparazitara Fiprex Dog 75 L (20-40kg)

29.00 lei
  • Producător Vetagro
  • Cod produs: fiprex-dog-l
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Fiprex Dog 75 L pentru caini intre 20-40 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada de o luna dupa o singura administrare.

 

Pipeta Fiprex are actiune impotriva paduchilor Trichodectes canis, Ctenocephalides spp, Rhipicephalus spp. Dermacentor spp., Ixodes spp. inclusiv Ixodes ricinus, timp de 6 saptamani de la aplicare. Fiprex este eficient chiar si dupa imbaiere sau expunerea la apa. Fiprex respinge si omoara tantarii si musculitele hematofage. Stadiile larvare sunt omorate pe animal si din mediul ambient al animalelor tratate.

 

Compozitie: fipronil 7,5 g, Vehicul qs ad 100 ml.


Calea de administrare: aplicare externa pe piele.


Metoda de administrare: scoateti pipeta cu doza unica din pachetul protector. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala, scoateti capacul, si cu ajutorul lui perforati pipeta. Se face o carare in parul animalului intre omoplati si se aplica continutul pipetei pe piele, fara a se masa. Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele in unul sau doua puncte pe spate.


Contraindicatii: produsul nu se utilizeaza la pisici. Nu se foloseste la caini sub varsta de 8 saptamani sau cu o greutate mai mica de 2 kg. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti. Nu se aplica pe pielea cu leziuni.


Nu se va fuma, manca sau bea apa in timpul manipularii acestui produs. Evitati contactul produsului cu ochii sau gura.


Reactii adverse: in cazul in care cainele se linge in locul in care a fost aplicata pipeta sau daca a intrat accidental in contact cu produsul, poate aparea salivatie de scurta durata.


Recomandari privind administrarea corecta: intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. Tratamentul lunar este recomandat pe tot parcursul anului. Produsul se poate folosi si pe timpul lactatiei sau al gestatiei.


Timp de asteptare: nu este cazul.

Precautii speciale pentru depozitare: a nu se lasa la vederea si indemana copiilor. A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina.

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers