You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Pipetă antiparazitară Fypryst combo pentru câini de 40 - 60kg

46.00 lei / pipetă
  • Cod produs: fypryst-combo-xl
  • Disponibilitate: 2-3 zile
    (disponibilitatea produselor va fi confirmată telefonic de către unul dintre consultații noștri)

Prețul este per pipetă

Despre Fypryst Combo XL

Fypryst Combo XL pentru caini intre 40-60 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine fipronil, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici si capuse, pentru o perioada cuprinsa intre 4-8 saptamani dupa o singura administrare.

Pipeta Fypryst Combo poate fi folosita in tratamentul si controlul dermatitelor alergice produse de purici. Daca sunt prezente capuse din anumite specii (Rhiphicephalus sanguinesssi Ixodes ricinus) acestea vor fi omorate in 2-7 zile de la aplicarea pipetei. Conceput pentru a fi aplicat lunar, Fypryst Combo pentru caini omoara puricii si capusele inainte ca parazitii sa muste animalul. Intr-o luna de tratament, pipeta Fypryst Combo ucide puricii adulti inainte de a depune oua, inhiband etapele imature, intrerupand astfel ciclul de viata al puricilor si prevenind infestatiile recurente.

Administrare

aplicare externă pe piele.

Metoda de administrare

Scoateți pipeta cu doza unică din pachetul protector. Țineți pipeta cu doza unică în poziție verticală, scoateți capacul, și cu ajutorul lui perforați pipeta. Se face o cărare în părul animalului între omoplați și se aplică conținutul pipetei pe piele, fără a se masa. Puneți vârful pipetei cu doza unică pe piele și presați pipeta de mai multe ori pentru a goli conținutul direct pe piele în mai multe locuri pe spate.

Contraindicații

Produsul nu se utilizează la câini cu vârsta sub 7 săptămâni. Nu se folosește la pisici deoarece poate fi letal pentru acestea. Nu se utilizează la câinii care au leziuni pe piele.

Nu se va fuma, mânca sau bea apă în timpul manipulării acestui produs. Evitați contactul produsului cu ochii sau gura.

Reacții adverse

În cazuri rare poate apărea sensibilitate dermica, prurit, alopecie și eritem în locul în care a fost aplicată pipeta, reacții care vor dispărea în scurt timp fără a fi necesar un tratament. În cazul unei ingerari accidentale câinele poate prezenta semne neurologice precum apatie și tremurături. Se va aplica tratament simptomatic de către medicul veterinar.

Recomandări privind administrarea

Intervalul minim dintre tratamente este de 4 săptămâni. Tratamentul lunar este recomandat pe tot parcursul anului.

Depozitare

A nu se lasă la vederea și îndemâna copiilor. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumina.

Antiparazitare
Antiparazitare Antiparazitare externe
Bucăți în set 1 pipetă
Durată protecție 8 săptămâni
Gamă produse Fypryst Combo
Greutate 40 - 60kg
Mod de administrare Spot on
Tip produs pipetă

Scrie review

Note: HTML is not translated!
    Rău           Bun

Bestsellers