You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

The PetClub

Bayer AH

Kiltix M  este o zgarda antiparazitara potrivita pentru cainii de talie medie.Mod de utilizarepentru prevenirea si tratamentul impotriva capuselor ( Ixodes ricinus, Ripicephalus sanguineus)pentru prevenirea si tratamentul impotriva puricilor (Ct..
88.00 lei
Kiltix S  este o zgarda antiparazitara potrivita pentru cainii de talie mica.Mod de utilizarepentru prevenirea si tratamentul impotriva capuselor ( Ixodes ricinus, Ripicephalus sanguineus)pentru prevenirea si tratamentul impotriva puricilor (Cte..
81.00 lei
Dermoscent ATOP 7 Spray - 75 ml este un produs de îngrijire a pielii, spray submicronic calmant pentru animale de companie cu piele pruritică sau predispusă la alergii. Atent selectate pentru proprietăţile şi eficienţa lor, ingredientele active 100% ..
82.00 lei
Dermoscent Bio Balm este un unguent calmant, reparator pentru piele, compus din ingrediente naturale 100% organice, bogate in acizi grasi esentiali, Omega 3 si 6 proveniti din uleiuri de pamlier si seminte de soia care furnizeaza substante nutritive ..
72.00 lei
Regenerator dermatologic pentru caini si pisiciIndicatiiCicafolia este un regenerator dermatologic inovativ pentru caini și pisici. Ofera o tripla atiune pentru crearea mediului favorabilreconstructiei cutanate: repara, purifica si protejeaza. Cicafo..
70.00 lei
K-Othrine SC 25 este un insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare cu o actiune reziduala de pana la 8 sapatamani.Doza de aplicare si instructiuni de utilizare:50-60 ml K-Othrine SC 25 (Flow) se ..
418.00 lei
K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, ce ofera o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, omizi, muste, tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, carabusi ..
47.00 lei
Prețul este per pipetăProfender Pisica M  este singurul antiparazitar cu aplicare externa si cu actiune asupra parazitilor intestinali (viermi rotunzi, viermi cu gheara si viermi plati-tenii).  Profender Spot On Wormer pentru pisici Medium ..
43.00 lei
Advocate 40 Caine 0 - 4 kgCompozitie chimica:Imidacloprid : 40 mg/mlMoxidectin: 10 mg/mlForma farmaceutica:Solutie antiparazitara pentru aplicare cutanata.Indicatii:pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.).redu..
59.00 lei
Advocate 250 Caine 10-25 kgCompozitie chimica:Imidacloprid  250mg/mlMoxidectin: 62.5mg/mlForma farmaceutica:Solutie antiparazitara pentru aplicare cutanata.Indicatii:pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp...
73.00 lei
Advocate 400 Caine 25-40 kgCompozitie chimica:Imidacloprid  400mg/mlMoxidectin: 100mg/mlForma farmaceutica:Solutie antiparazitara pentru aplicare cutanata.Indicatii:pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.)..
83.00 lei
Advocate 100 Caine 4- 10 kgCompozitie chimica:Imidacloprid : 100mg/mlMoxidectin: 25mg/mlForma farmaceutica:Solutie antiparazitara pentru aplicare cutanata.Indicatii:pentru tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.).redu..
66.00 lei
Pipetă antiparazitară Advocate pentru pisici de 4 - 8kg
-6%
Prețul este per pipetăIndicații Advocate pentru pentru pisici de 4 - 8kg Advocate pentru pisici de 4 - 8kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine imidacloprid, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici, pentru o..
62.00 lei 58.00 lei
Pipetă antiparazitară Advocate pentru pisici de până la 4kg
-7%
Prețul este per pipetăIndicații Advocate pentru pisici de până la 4kg Advocate pentru pisici <4 kg este un produs antiparazitar de uz extern ce contine imidacloprid, si este foarte eficient in tratarea infestatiilor cu purici, pentru o peri..
53.00 lei 49.00 lei
Prețul este per pipetăProfender Pisica L  este singurul antiparazitar cu aplicare externa si cu actiune asupra parazitilor intestinali (viermi rotunzi, viermi cu gheara si viermi plati-tenii).  Profender Spot On Wormer pentru pisici Medium ..
55.00 lei
Profender Pisica S  este singurul antiparazitar cu aplicare externa si cu actiune asupra parazitilor intestinali (viermi rotunzi, viermi cu gheara si viermi plati-tenii).  Profender Spot On Wormer pentru pisici Medium este pentru tratarea i..
36.00 lei
Procox Suspensie Orala 7.5 ml - Suspensie orală pentru câini în cazul suspectării sau demonstrării infestărilor parazitare mixte determinate de viermi rotunzi şi coccidii.IndicatiiPentru câini, în cazul suspectării sau demonstrării infestărilor paraz..
61.00 lei
QuickBayt 2EXTRA WG 10 este o momeala insecticida concentrata, destinata combaterii mustelor, formulata pe baza a doua substante active:Domeniul si aria de utilizare:produsul este destinat segmentului de sanatate si igiena publica, activitatii de dez..
490.00 lei
Solfac EW 50 este un insecticid piretroid concentrat, cu spectru larg de actiune, foarte eficace impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari, viespi) si taratoare (capuse, purici, plosnite, gandaci).Este conditionat sub forma de macro-emulsie in ..
378.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Drontal pentru câini de până la 10kg Pentru tratarea cainilor infestati cu urmatoarele specii de paraziti: Toxocara canis,Toxascaris leonina Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum Trichuris v..
11.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Drontal pentru câini de până la 35kg Pentru tratarea cainilor infestati cu urmatoarele specii de paraziti: Toxocara canis,Toxascaris leonina Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum Trichuris v..
36.00 lei
Prețul este per comprimat (tabletă)Indicații Drontal pentru pisici de până la 4kg Drontal Cat este un antiparazitar pentru pisici sub forma de tablete impotriva viermilor segmentari si viermilor rotunzi: Nematode : Toxocara cati (T. mystax), T..
15.00 lei
Kiltix G este o zgarda antiparazitara potrivita pentru cainii de talie medie.Mod de utilizarepentru prevenirea si tratamentul impotriva capuselor ( Ixodes ricinus, Ripicephalus sanguineus)pentru prevenirea si tratamentul impotriva puricilor..
91.00 lei
Pipetă antiparazitară Advantix pentru câini de până la 4kg
-10%
Prețul este per pipetăDespre Advantix 40 Advantix pentru câini cu greutatea mai mică de 4kg este un produs antiparazitar de uz extern ce conține imidacloprid și permetrina, și este foarte eficient în tratarea infestațiilor cu purici și căpușe, pentr..
37.00 lei 33.00 lei
Rezultate de la 1 la 24 din 32 (2 pagini)